> Reviews

Reviews

5/5
Een Funda gebruiker
Helemaal super! Goede service en deskundigheid.
Helemaal super! Goede service en deskundigheid. zou deze makelaar zeker aanbevelen aan anderen! Echt top!
5/5
Wendy Determan
Een snelle en goede service
5/5
Mark Cappenberg
Heldere en fijne communicatie
Heel erg netjes, kwam op tijd. Heldere en fijne communicatie
5/5
Niekvano
Recent hebben wij een huis gekocht onder begeleiding van Marcel. Hij is deskundig en voert zijn werk uit met veel plezier en vrolijkheid. Er zijn korte lijntjes en Marcel reageert vrijwel altijd direct. Ook in het weekend en ’s avonds staat hij voor je klaar. Kortom zijn wij meer dan tevreden en kunnen wij hem bij iedereen aanbevelen!
5/5
Dhr. Lekkerkerker
Advies: ik zou makelaardij IJsselstein aanbevelen.
Makelaardij IJsselstein heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop. Is deskundig, geeft een duidelijk advies en is stip op tijd conform de gemaakte afspraken. Communiceert helder en is goed bereikbaar voor vragen.. Advies: ik zou makelaardij IJsselstein aanbevelen.
5/5
Mevr. Belinda
Denkt goed mee met de verkopers.
Super tevreden! Goede deskundige begeleiding! Denkt goed mee met de verkopers. Wij zouden de makelaar zeker aanbevelen voor de verkoop van een woning.
5/5
Mevr. Hoogland
Hij is deskundig, duidelijk en makkelijk om mee te communiceren.
We zijn heel tevreden met de begeleiding van Marcel in het verkoopproces. Hij is deskundig, duidelijk en makkelijk om mee te communiceren.
5/5
Een funda gebruiker
Voor een betrouwbare en eerlijke makelaar ben je bij Makelaardij IJsselstein aan het juiste adres! Marcel vraagt absoluut niet de hoofdprijs, maar levert wel de kwaliteit van de hoofdprijs, en dan voor een betaalbare prijs. Wij hebben de openheid en integriteit van Marcel als enorm prettig ervaren. We hebben veel vragen gesteld tijdens het hele verkooptraject, omdat wij de strategie niet altijd begrepen. Altijd probeerde Marcel met veel geduld op een transparante manier zijn strategie uit te leggen. We hebben hem hierin vertrouwd en inderdaad is het hem gelukt ons huis in extreem korte tijd voor een mooie prijs te verkopen. Het voelde altijd okay op het moment dat Marcel de sleutel van ons huis beheerde en bezichtigingen leidde in ons huis. We zijn echt meer dan tevreden! Prettig is de persoonlijke benadering, doordat Marcel alleen werkt. Maatwerk dus! Soms merk je dat een secretaresse wordt gemist. 🙂 Maar al het positieve overtreft echt het ontbreken van een secretaresse! 🙂 We kunnen Makelaardij IJsselstein alleen maar aanbevelen!
5/5
Dhr. Prak
Snel reageren, goed nakomen van afspraken en een snelle verkoop.
Zeer plezierige en persoonlijke benadering. Snel reageren, goed nakomen van afspraken en een snelle verkoop. Een aanrader!
5/5
Jochem van Ede
Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen door makelaardij IJsselstein, Marcel is een zeer vriendelijke man die alle vaktaal op een juiste manier weet over te brengen dat ieder het begrijpt. mocht ik in de toekomst nog een keer een aankoop makelaar nodig hebben kies ik zonder te twijfelen weer voor deze vakspecialist.

Een nieuw huis kopen?

Of heb je vragen? Of wil je verder kennis maken? Mail, bel of app me voor een afspraak. 

house1
Is het slim om mijn huis nu te verkopen?
Krijg direct advies op basis van:
  • Jouw situatie en woonwensen
  • Regionale ontwikkelingen
  • Actuele rentestand