Ervaringen met Makelaardij IJsselstein

 • Hartstikke bedankt weer voor je snelle hulp en antwoord. Wordt zeer door ons gewaardeerd

  Wilco Westbroek
 • De stukken zijn weer compleet en prima verzorgd aangeleverd. Zoals we inmiddels gewend zijn van deze makelaar!

  Mevrouw mr. B.J.M. Gehlen Notaris
 • Voor we aan dit avontuur begonnen hebben we wel even getwijfeld: Gaan we de verkoop van ons appartement overlaten aan een nieuwe makelaar?

  Maar nadat je dit voortreffelijk gedaan had, hebben we je ook gevraagd ons te helpen met de aankoop van een nieuwe stek.

  Ook dat ging prima. We wonen hier nu al meer dan een jaar met heel veel plezier.

  Bedankt!

  Arjan en Marloes
 • Eigenlijk vind ik makelaars heel vervelende mensen, maar jij vormt daar een goede uitzondering op.

  Bedankt voor de samenwerking!

  Ed L.
 • Wij willen je bedanken voor je ondersteuning met de aan- en verkoop van het huis.

  De betrokkenheid en persoonlijke benadering hebben wij erg gewaardeerd!

  Bedankt voor je enthousiasme en heel veel succes met je onderneming!

  Niels en Mandy
 • Heel erg bedankt voor al je hulp!

  (En voor het gebak natuurlijk ;-))

  Nadine
 • Die laatste € 1.000,- hadden we er zelf niet meer af kunnen kletsen.

  Maakt toch dat we “gratis” van jouw diensten gebruik konden maken, top!

  M. van Oord
 • Bedankt voor de rondleiding en dat we ’s avonds mochten komen. Nog niet eerder heb ik me zo welkom gevoeld bij de bezichtiging van een woning.

  Succes!

  Bart-Jan F.
 • Ik vind nog steeds dat je een mooie klus hebt geklaard bij de verkoop van ons huis en ik zal je waar ik kan zeker aanbevelen.

  E. Lam
 • We hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Hoewel we ons huis nu nog niet gaan verkopen, weten we je zeker te vinden als we een goede makelaar zoeken.

  Denise Schoonenberg
 • Dank u wel voor de taxatierapporten. We zullen u bij anderen zeker aanbevelen, fijn contact en snelle afhandeling.

  Elizabeth Bakker
 • Lieve Marcel, Nogmaals vele malen dank voor de super goede begeleiding! Ondanks dat je de makelaar van de verkopende partij was, heb je ons super begeleid. We konden altijd bellen en met vragen bij jou terecht. Je hebt ons super geholpen bij het kopen van ons eerste huis! Liefs, Max en Daphne

  Daphne van Zoelen
 • We hebben goede ervaringen met Makelaardij IJsselstein! De geboden diensten zijn flexibel en dit past helemaal bij ons. Ook zijn de kosten voor de verkoop van een huis in verhouding met andere makelaars laag. Kortom, het is zeker de moeite om deze makelaar in je overweging mee te nemen.

  Sheila van Hengstum
 • Hele fijne makelaar die meedenkt. Heeft hart voor het vak en de mensen. Aan iedereen aan te bevelen!

  Mevr. Boonstra
 • Voor een betrouwbare en eerlijke makelaar ben je bij Makelaardij IJsselstein aan het juiste adres! Marcel vraagt absoluut niet de hoofdprijs, maar levert wel de kwaliteit van de hoofdprijs, en dan voor een betaalbare prijs.

  Wij hebben de openheid en integriteit van Marcel als enorm prettig ervaren. We hebben veel vragen gesteld tijdens het hele verkooptraject, omdat wij de strategie niet altijd begrepen. Altijd probeerde Marcel met veel geduld op een transparante manier zijn strategie uit te leggen. We hebben hem hierin vertrouwd en inderdaad is het hem gelukt ons huis in extreem korte tijd voor een mooie prijs te verkopen. Het voelde altijd okay op het moment dat Marcel de sleutel van ons huis beheerde en bezichtigingen leidde in ons huis. We zijn echt meer dan tevreden!

  Prettig is de persoonlijke benadering, doordat Marcel alleen werkt. Maatwerk dus! Soms merk je dat een secretaresse wordt gemist. 🙂 Maar al het positieve overtreft echt het ontbreken van een secretaresse! 🙂

  We kunnen Makelaardij IJsselstein alleen maar aanbevelen!
 • Op maandag zagen wij ons droomhuis op Funda, hier moesten we sowieso gaan kijken. Na een afspraak maken wisten we dat we de vrijdag erop konden bezichtigen. Dinsdag toch maar even wat meer actie ondernemen door een makelaar te bellen voor ons eigen huis. Nog geen 15 minuten nadat hij terug was van vakantie nam Marcel (gelukkig) zijn telefoon op! Aankomende donderdag had hij gelijk tijd om onze woning te taxeren. Nog een nachtje erover geslapen, dit huis moest het toch wel worden. Weer Marcel gecontact: "Kan je vrijdag ook mee als aankoopmakelaar". Paste ook precies in zijn agenda. Erg goede, professionele en snelle service is wat wij hebben gekregen. De gehele maandagochtend heeft Marcel zijn stinkende best gedaan om de woning voor ons binnen te slepen. Wij konden met een gerust hart naar ons werk, om met snelle telefoontjes contact te houden met Marcel over het bieden en de aankoop. In de middag kwam het verlossende telefoontje: Het huis is voor jullie! Wauw, dat ging snel in 1 week tijd. Toen een plan de campagne voor de verkoop van onze eigen woning. Met een goed gevoel gaven wij de sleutel van onze woning af, om vervolgens zelf op vakantie te gaan en Marcel de bezichtigingen te laten doen. Weer hadden we korte lijntjes dmv telefonisch- en mailcontact. Dankzij het snelle schakelen en de goede service van Marcel hadden wij binnen 1 maand ons droomhuis gekocht en ons eigen huis verkocht.

  Manon van Vliet
 • Mijn huis door jou als zoet broodje in 9 dagen verkocht en boven de vraagprijs. Bij een "traditionele" makelaar had mij dat het dubbele gekost. En ik weet zeker niet met beter resultaat. Ik beveel Marcel van harte aan.

  André de Jong
 • Het kontakt en begeleiding van de makelaar was erg goed. Ben vanaf het begin tot bij de notaris goed begeleid voor vragen altijd bereikbaar zeker als je alleen bent vind ik dat belangrijk. Ik kan hem van zeker aanbevelen bij a.s. kopers

  Ria de Kuyer
 • Fijne makelaar. Hij geeft tips, denkt mee maar staat ook open voor onze mening. Zeker aan te bevelen. Korte lijntjes, geen groot kantoor waar je een nummer bent.

  Mevr. Bakker
 • Wat fijn dat het appartement nu verkocht is. wat heb je prima werk geleverd. Bedankt alvast voor al je inzet. We komen elkaar nog tegen bij de overdracht denk ik. Goed gedaan je bent voor iedereen aan te bevelen. Gr Loes Besseling

  Loes Besseling
 • Mijn huis door jou als zoet broodje in 9 dagen verkocht en boven de vraagprijs. Bij een "traditionele" makelaar had mij dat het dubbele gekost. En ik weet zeker niet met beter resultaat. Ik beveel Marcel van harte aan.

  Andre de Jong
 • Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het contact met deze makelaar Marcel verliep uiterst prettig. Duidelijke communicatie en steeds informerend over de bezichtiging, de reacties en het vervolg. Haalt ook het haalbare uit de woning en kent de markt. Geen seconde getwijfeld aan onze keuze, goede prijs kwaliteit verhouding, kortom Top! Top! Top!

  Dhr. Ronald de Kuijer Pandora 55
 • Wat fijn dat het appartement nu verkocht is. wat heb je prima werk geleverd. Bedankt alvast voor al je inzet. We komen elkaar nog tegen bij de overdracht denk ik. Goed gedaan je bent voor iedereen aan te bevelen. Gr Loes Besseling

  Loes Besseling
 • Marcel heeft voor ons prima gewerkt. Deze makelaar mag als een voorbeeld gelden voor veel collega's. Betrokkenheid met de klant en zijn wensen. Communiceren doet Marcel duidelijk en overlegd steeds over de mogelijkheden en te nemen stappen. Extra bezichtiging geen probleem, Marcel doet het graag. Top makelaar met oog voor de klant. Super

  Ronald de Kuijer
 • Jaaaaa laatste keer JB3. Op naar een nieuw ‘thuis’. Bedankt voor alles Marcel

  Maaike Vd Snoek
 • Lekker bezig, nog steeds blij met wat je voor ons hebt betekend. Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is een goed meedenkende makelaar, zeer gemotiveerd en d.m.v. de groepsapp goed bereikbaar. Je moet bijna geluk hebben 😁 als hij je huis wil verkopen want Marcel werkt alleen en wil geen grote portefeuille omdat hij kwaliteit en aandacht aan zijn opdracht wil geven. Tel daarbij zijn tarief, beduidend lager dan de concurrentie, en je kunt eigenlijk van de perfecte makelaar spreken.

  Andre de Jong
 • Makelaardij IJsselstein is een prima makelaar, die flexibel is en snel reageert. Marcel geeft je een persoonlijke benadering en is uitermate deskundig. Zoek je een makelaar die echt met je meedenkt en snel reageert moet je bij Makelaardij IJsselstein zijn.

  Patrick Kinds
 • Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is erg kundig en neemt de tijd voor jou als klant. Neemt erg veel uit handen, kent de lokale markt als geen ander en is erg toegankelijk. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Deskundigheid: 10, Lokale marktkennis: 10, Prijs / kwaliteit: 10, Service en begeleiding: 10

  Een funda gebruiker
 • Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is een proactieve makelaar die snel reageert. Heeft kennis van de locale markt. Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

  Dhr. Patrick Kinds
 • Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het kontakt en begeleiding van de makelaar was erg goed. Ben vanaf het begin tot bij de notaris goed begeleid voor vragen altijd bereikbaar zeker als je alleen bent vind ik dat belangrijk. Ik kan hem van zeker aanbevelen bij a.s. kopers Ria de Kuyer

  Mevr. Ria de Kuijer
 • Met het volledige pakket van Makelaardij IJsselstein zijn we compleet ontzorgd! Er zijn prachtige foto's gemaakt door de fotografe / styliste. Daarover hebben we veel complimenten gekregen. Makelaardij IJsselstein/Marcel kent IJsselstein, de woningmarkt en de collega's heel goed. Marcel besteedt veel zorg aan de bezichtigingen en er is veel persoonlijke aandacht en communicatie. Goede verkoop en opruimtips! De communicatie via app is een fijne toevoeging. Marcel reageert snel en is via app altijd bereikbaar. Met het snelle verkoopresultaat zijn we zeer tevreden. We bevelen Marcel/Makelaardij IJsselstein van harte aan!  

  Dhr. Arend van Wijhe
 • Voor een betrouwbare en eerlijke makelaar ben je bij Makelaardij IJsselstein aan het juiste adres! Marcel vraagt absoluut niet de hoofdprijs, maar levert wel de kwaliteit van de hoofdprijs, en dan voor een betaalbare prijs. Wij hebben de openheid en integriteit van Marcel als enorm prettig ervaren. We hebben veel vragen gesteld tijdens het hele verkooptraject, omdat wij de strategie niet altijd begrepen. Altijd probeerde Marcel met veel geduld op een transparante manier zijn strategie uit te leggen. We hebben hem hierin vertrouwd en inderdaad is het hem gelukt ons huis in extreem korte tijd voor een mooie prijs te verkopen. Het voelde altijd okay op het moment dat Marcel de sleutel van ons huis beheerde en bezichtigingen leidde in ons huis. We zijn echt meer dan tevreden! Prettig is de persoonlijke benadering, doordat Marcel alleen werkt. Maatwerk dus! Soms merk je dat een secretaresse wordt gemist. 🙂 Maar al het positieve overtreft echt het ontbreken van een secretaresse! 🙂 We kunnen Makelaardij IJsselstein alleen maar aanbevelen!

  Een funda gebruiker
 • Dankjewel Marcel voor de fantastische ondersteuning

  Sonja Verheijen
 • Marcel is een topper, deskundig en begeleid je uitstekend.

  Rob van Schaik
 • Recent hebben wij een huis gekocht onder begeleiding van Marcel. Hij is deskundig en voert zijn werk uit met veel plezier en vrolijkheid. Er zijn korte lijntjes en Marcel reageert vrijwel altijd direct. Ook in het weekend en 's avonds staat hij voor je klaar. Kortom zijn wij meer dan tevreden en kunnen wij hem bij iedereen aanbevelen!

  Niekvano
 • Fijne makelaar. Hij geeft tips, denkt mee maar staat ook open voor onze mening. Zeker aan te bevelen. Korte lijntjes, geen groot kantoor waar je een nummer bent.

  Mevr. Bakker
 • “Allereerst willen wij je hartelijk bedanken Marcel voor alles rondom de vlotte verkoop van ons huis! Als je voor Marcel kiest als verkoopmakelaar, zoals wij dat tot onze grote tevredenheid hebben gedaan, dan kies je voor kwaliteit, vakkundigheid en een zeer persoonlijke benadering. De fotograaf met wie wordt samenwerkt is ook erg professioneel, we waren heel tevreden over de foto’s. Marcel is uitstekend bereikbaar, ook ’s avonds als dat nodig is, neemt de rust en tijd om alles te bespreken en te begeleiden op een transparante, prettige manier. Je merkt dat hij echt hart heeft voor zijn vak en voor zijn klanten. Het doet ons best wat om na zoveel jaren heel prettig wonen ons fijne huis te verkopen (met volle overtuiging overigens, we zijn klaar voor een volgende stap) en ook daar heeft hij oog voor. Hij neemt eveneens de rust en de tijd voor de bezichtigingen met potentiële kopers, wat natuurlijk ook heel belangrijk is in het hele proces. Wij hebben gekozen voor het meest uitgebreide (verkoop)pakket, we zijn wat dat betreft volledig ontzorgd rondom de verkoop. En dat alles inderdaad voor een schappelijke, nette prijs. Wij bevelen de expertise van Marcel van harte aan!”

  • Familie Pardoel   -

  Fam. Pardoel
 • Makelaardij IJsselstein is een prima makelaar, die flexibel is en snel reageert. Marcel geeft je een persoonlijke benadering en is uitermate deskundig. Zoek je een makelaar die echt met je meedenkt en snel reageert moet je bij Makelaardij IJsselstein zijn.

 • Bedankt voor je goede zorgen met de aankoop van mijn nieuwe woning Marcel!
  Henriette Das

Start typing and press Enter to search