> Reviews

Reviews

5/5
Niels en Mandy
Wij willen je bedanken voor je ondersteuning met de aan- en verkoop van het huis. De betrokkenheid en persoonlijke benadering hebben wij erg gewaardeerd!
5/5
E. Lam
Ik vind nog steeds dat je een mooie klus hebt geklaard bij de verkoop van ons huis en ik zal je waar ik kan zeker aanbevelen.
5/5
Kagan
Hij is flexibel en gaat tot het uiterste om je tevreden te stellen
Marcel is fantastische makelaar. Hij is flexibel en gaat tot het uiterste om je tevreden te stellen. Eerlijk en oprecht. Ik ben zeer tevreden
5/5
Patrick Kinds
Makelaardij IJsselstein is een prima makelaar, die flexibel is en snel reageert. Marcel geeft je een persoonlijke benadering en is uitermate deskundig. Zoek je een makelaar die echt met je meedenkt en snel reageert moet je bij Makelaardij IJsselstein zijn.
5/5
Mevr. Boonstra
Hele fijne makelaar die meedenkt. Heeft hart voor het vak en de mensen. Aan iedereen aan te bevelen!
5/5
Henriette Das
Bedankt voor je goede zorgen met de aankoop van mijn nieuwe woning Marcel!
5/5
Dhr. Van Ede
Duidelijke communicatie en goede begeleiding!
Perfecte service afspraak is afspraak, duidelijke communicatie en goede begeleiding! Een echte aanrader, professioneel geeft enorm veel vertrouwen.
5/5
Dhr. Visscher
Marcel is een enthousiaste en servicegerichte makelaar
Marcel is een enthousiaste en servicegerichte makelaar met veel kennis van de lokale markt. Hij heeft ons super goed begeleid tijdens het hele proces. Ik zou Marcel zeker aanraden!
5/5
Fam. Pardoel
Kies voor kwaliteit, vakkundigheid en een zeer persoonlijk benadering.
“Allereerst willen wij je hartelijk bedanken Marcel voor alles rondom de vlotte verkoop van ons huis! Als je voor Marcel kiest als verkoopmakelaar, zoals wij dat tot onze grote tevredenheid hebben gedaan, dan kies je voor kwaliteit, vakkundigheid en een zeer persoonlijke benadering. De fotograaf met wie wordt samenwerkt is ook erg professioneel, we waren heel tevreden over de foto’s. Marcel is uitstekend bereikbaar, ook ’s avonds als dat nodig is, neemt de rust en tijd om alles te bespreken en te begeleiden op een transparante, prettige manier. Je merkt dat hij echt hart heeft voor zijn vak en voor zijn klanten. Het doet ons best wat om na zoveel jaren heel prettig wonen ons fijne huis te verkopen (met volle overtuiging overigens, we zijn klaar voor een volgende stap) en ook daar heeft hij oog voor. Hij neemt eveneens de rust en de tijd voor de bezichtigingen met potentiële kopers, wat natuurlijk ook heel belangrijk is in het hele proces. Wij hebben gekozen voor het meest uitgebreide (verkoop)pakket, we zijn wat dat betreft volledig ontzorgd rondom de verkoop. En dat alles inderdaad voor een schappelijke, nette prijs. Wij bevelen de expertise van Marcel van harte aan!” Familie Pardoel   –
5/5
Mevr. Elze Prinsenberg
Marcel is altijd bereikbaar
We zijn zeer tevreden over Makelaardij IJsselstein. Marcel is altijd bereikbaar en heeft antwoord op al je vragen. De verkoop van onze woning verliep hierdoor soepel en zonder zorgen!

Een nieuw huis kopen?

Of heb je vragen? Of wil je verder kennis maken? Mail, bel of app me voor een afspraak. 

house1
Is het slim om mijn huis nu te verkopen?
Krijg direct advies op basis van:
  • Jouw situatie en woonwensen
  • Regionale ontwikkelingen
  • Actuele rentestand