> Reviews

Reviews

5/5
Maaike Vd Snoek
Jaaaaa laatste keer JB3. Op naar een nieuw ‘thuis’. Bedankt voor alles Marcel
5/5
Een funda gebruiker
Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is erg kundig en neemt de tijd voor jou als klant. Neemt erg veel uit handen, kent de lokale markt als geen ander en is erg toegankelijk. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Deskundigheid: 10, Lokale marktkennis: 10, Prijs / kwaliteit: 10, Service en begeleiding: 10
5/5
Dhr. Patrick Kinds
Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.
Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is een proactieve makelaar die snel reageert. Heeft kennis van de locale markt. Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.
5/5
Sheila van Hengstum
We hebben goede ervaringen met Makelaardij IJsselstein! De geboden diensten zijn flexibel en dit past helemaal bij ons. Ook zijn de kosten voor de verkoop van een huis in verhouding met andere makelaars laag. Kortom, het is zeker de moeite om deze makelaar in je overweging mee te nemen.
5/5
Dhr. Arend van Wijhe
Met het volledige pakket van Makelaardij IJsselstein zijn we compleet ontzorgd! Er zijn prachtige foto’s gemaakt door de fotografe / styliste. Daarover hebben we veel complimenten gekregen. Makelaardij IJsselstein/Marcel kent IJsselstein, de woningmarkt en de collega’s heel goed. Marcel besteedt veel zorg aan de bezichtigingen en er is veel persoonlijke aandacht en communicatie. Goede verkoop en opruimtips! De communicatie via app is een fijne toevoeging.
5/5
Denise Schoonenberg
We hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Hoewel we ons huis nu nog niet gaan verkopen, weten we je zeker te vinden als we een goede makelaar zoeken.
5/5
Sonja Verheijen
Dankjewel Marcel voor de fantastische ondersteuning
5/5
Rob van Schaik
Marcel is een topper, deskundig en begeleid je uitstekend.
5/5
Mevr. Bakker
Korte lijntjes, geen groot kantoor
Fijne makelaar. Hij geeft tips, denkt mee maar staat ook open voor onze mening. Zeker aan te bevelen. Korte lijntjes, geen groot kantoor waar je een nummer bent.
5/5
Fam. Scholman
Gauw verkocht
Wij hadden goed contact met de makelaar over verkoop van het huis. OP Funda gestaan Gauw verkocht

Een nieuw huis kopen?

Of heb je vragen? Of wil je verder kennis maken? Mail, bel of app me voor een afspraak. 

house1
Is het slim om mijn huis nu te verkopen?
Krijg direct advies op basis van:
  • Jouw situatie en woonwensen
  • Regionale ontwikkelingen
  • Actuele rentestand