Taxatie

HET NOODZAKELIJK KWAAD

Uw huis laten taxeren voor de bank is een van de bijkomende zaken die u geld, tijd en energie kosten, maar waar u verder weinig voor terug krijgt. Voor de bank moet u verplicht een officiële taxatie hebben om in aanmerking te komen voor een hypotheek-aanvraag.

GEEN KNAGEND ONDERBUIKGEVOEL

Vaak betaal je te veel voor een taxatie, terwijl het alleen maar een noodzakelijk kwaad is. Dat nare gevoel wil Makelaardij IJsselstein wegnemen. Geen knagend onderbuikgevoel wanneer u de hoofdprijs betaalt voor een makelaar die snel een taxatie in elkaar draait. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo te zijn.

GOEDKOPE TAXATIE

Bij Makelaardij IJsselstein treft u een makelaar die objectief is, maar met begrip voor uw situatie. U betaalt minder dan bij andere makelaars, maar krijgt er wel meer service en een volwaardig rapport voor terug. Dat klinkt als de ideale combinatie, nietwaar? Samen zorgen we ervoor dat u een eerlijke en professionele taxatie krijgt die u met een glimlach bij de bank inlevert. Die taxatie mag dan wel een noodzakelijk kwaad blijven, we kunnen er echt wel iets leuks van maken!

 • Eigenlijk vind ik makelaars heel vervelende mensen, maar jij vormt daar een goede uitzondering op.

  Bedankt voor de samenwerking!

  Ed L.
 • Dank u wel voor de taxatierapporten. We zullen u bij anderen zeker aanbevelen, fijn contact en snelle afhandeling.

  Elizabeth Bakker
 • Dankjewel Marcel voor de fantastische ondersteuning

  Sonja Verheijen
 • Fijne makelaar. Hij geeft tips, denkt mee maar staat ook open voor onze mening. Zeker aan te bevelen. Korte lijntjes, geen groot kantoor waar je een nummer bent.

  Mevr. Bakker
 • Makelaardij IJsselstein is een prima makelaar, die flexibel is en snel reageert. Marcel geeft je een persoonlijke benadering en is uitermate deskundig. Zoek je een makelaar die echt met je meedenkt en snel reageert moet je bij Makelaardij IJsselstein zijn.

Taxatie services

Taxatie

Start typing and press Enter to search