Taxatie IJsselstein | Klik hier voor meer informatie [TIP]

Taxatie

HET NOODZAKELIJK KWAAD

Uw huis laten taxeren voor de bank is een van de bijkomende zaken die u geld, tijd en energie kosten, maar waar u verder weinig voor terug krijgt. Voor de bank moet u verplicht een officiële taxatie hebben om in aanmerking te komen voor een hypotheek-aanvraag.

GEEN KNAGEND ONDERBUIKGEVOEL

Vaak betaal je te veel voor een taxatie, terwijl het alleen maar een noodzakelijk kwaad is. Dat nare gevoel wil Makelaardij IJsselstein wegnemen. Geen knagend onderbuikgevoel wanneer u de hoofdprijs betaalt voor een makelaar die snel een taxatie in elkaar draait. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo te zijn.

GOEDKOPE TAXATIE

Bij Makelaardij IJsselstein treft u een makelaar die objectief is, maar met begrip voor uw situatie. U betaalt minder dan bij andere makelaars, maar krijgt er wel meer service en een volwaardig rapport voor terug. Dat klinkt als de ideale combinatie, nietwaar? Samen zorgen we ervoor dat u een eerlijke en professionele taxatie krijgt die u met een glimlach bij de bank inlevert. Die taxatie mag dan wel een noodzakelijk kwaad blijven, we kunnen er echt wel iets leuks van maken!

  • Dank u wel voor de taxatierapporten. We zullen u bij anderen zeker aanbevelen, fijn contact en snelle afhandeling.

    Elizabeth Bakker

Taxatie services

Naast dat u mij kunt inschakelen als uw makelaar voor de koop of verkoop van een huis, kunt u ook bij mij terecht voor professionele taxatie.

Taxatie

Start typing and press Enter to search