Ik ben Marcel, aangenaam kennis te maken

Toen mijn vrouw en ik bijna 30 jaar geleden samen ons eerste huis kochten, was dit ontzettend spannend. Gelukkig bleek dat we de juiste keuze hadden gemaakt: eenentwintig jaar woonde ons gezin er met veel plezier.

Een aantal jaar geleden werd het geliefde huis toch iets te klein en besloten we te verhuizen. En dit keer was het net zo spannend als de eerste keer. Of het nu de eerste keer is dat u een huis koopt of de derde: het is en blijft een hoogtepunt.

Het is daarnaast ook een hoop werk en het kan een handvol zorgen opleveren. Want waar begint u de zoektocht naar het perfecte plekje? En hoe verkoopt u uw eigen huis voor de beste prijs? U wilt tijdens deze spannende periode iemand die het beste met u voor heeft.

Dankzij een jarenlange ervaring als adviseur en ondernemer ben ik een makelaar die weet hoe een markt in elkaar steekt. Een makelaar met hart voor de zaak, enthousiasme en een rationele manier van denken. Mijn streven met dit kantoor is niet om zoveel mogelijk klanten te hebben. Wat ik belangrijk vind, is dat iedereen met een positief gevoel kan terugdenken aan de periode waarin u van thuis wisselde. Samen gaan we kijken naar wat het beste is voor uw persoonlijke situatie.

Het grote voordeel dat dit kantoor u biedt is dat het de tijd neemt voor iedereen die hier de drempel over stapt. Makelaardij IJsselstein biedt intensieve persoonlijke begeleiding bij het kopen van uw droomstek.

Wat ik voor ú kan betekenen

De meest flexibele makelaar van IJsselstein

Persoonlijke aandacht

Makelaardij IJsselstein biedt intensieve persoonlijke begeleiding bij het (ver)kopen van uw droomstek. U zult met een positief gevoel terugdenken aan de periode waarin u van thuis wisselde.

Enthousiasme

Door mijn kleinschalige manier van werken is ieder project weer een uitdaging.
U krijgt enthousiasme voor een nette prijs.

Afspraken nakomen

Een belangrijke kernwaarde is dat ik mijn afspraken na kom. Altijd, ook nadat u mij de opdracht gegund heeft en uw handtekening gezet is.

Start typing and press Enter to search