Verkoop

NIEMAND WIL ZIJN SPAARGELD NAAR DE MAKELAAR ZIEN GAAN

U bent zo ver en gaat uw huis verkopen. Het geld dat u de afgelopen jaar in uw thuis heeft gestopt komt op deze manier weer vrij en zo kunt u door met de volgende stap in uw leven. Maar niemand wil dat de makelaar er vandoor gaat met uw zorgvuldig opgebouwde spaargeld. Aan de andere kant kunt u het advies goed gebruiken: want u wilt niet te veel gedoe, maar wel het onderste uit de kan.

DE WACHTENDE MAKELAAR

Voor een makelaar die enkel wacht tot iemand uw huis komt kopen, bent u bij mij niet aan het juiste adres. Makelaardij IJsselstein gaat actief aan de slag met potentiële kopers. Daarnaast kunt u eerlijk en waardevol advies verwachten. Tegen welke prijs kunt u het huis verkopen? Hierin zorg ik er altijd voor dat we het onderste uit de kan halen maar ik blijf wel realistisch. Niemand wordt gelukkig van een huis dat lang te koop staat. Daarnaast is Makelaardij IJsselstein snel te bereiken voor vragen en advies. Ik ben niet alleen geïnteresseerd in het huis: ook uw specifieke situatie houd ik altijd in mijn achterhoofd.

MAAR DIE PRIJS DAN?

Bij Makelaardij IJsselstein krijgt u deskundig advies voor een scherpe prijs. Maar ook krijgt u veel vrijheid en flexibiliteit dankzij de losse diensten. Ik neem graag de hele verkoop op me, maar wanneer u liever zelf de bezichtigingen en de onderhandelingen regelt is dat ook een optie. Mocht de spanning u halverwege toch te veel worden en heeft u meer hulp nodig, dan kan dit altijd. Makelaardij IJsselstein staat altijd achter u om te helpen waar nodig. Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik graag meer over de diensten, de mogelijkheden en het scherpe tarief waartegen ik werk.

 • “Allereerst willen wij je hartelijk bedanken Marcel voor alles rondom de vlotte verkoop van ons huis! Als je voor Marcel kiest als verkoopmakelaar, zoals wij dat tot onze grote tevredenheid hebben gedaan, dan kies je voor kwaliteit, vakkundigheid en een zeer persoonlijke benadering. De fotograaf met wie wordt samenwerkt is ook erg professioneel, we waren heel tevreden over de foto’s. Marcel is uitstekend bereikbaar, ook ’s avonds als dat nodig is, neemt de rust en tijd om alles te bespreken en te begeleiden op een transparante, prettige manier. Je merkt dat hij echt hart heeft voor zijn vak en voor zijn klanten. Het doet ons best wat om na zoveel jaren heel prettig wonen ons fijne huis te verkopen (met volle overtuiging overigens, we zijn klaar voor een volgende stap) en ook daar heeft hij oog voor. Hij neemt eveneens de rust en de tijd voor de bezichtigingen met potentiële kopers, wat natuurlijk ook heel belangrijk is in het hele proces. Wij hebben gekozen voor het meest uitgebreide (verkoop)pakket, we zijn wat dat betreft volledig ontzorgd rondom de verkoop. En dat alles inderdaad voor een schappelijke, nette prijs. Wij bevelen de expertise van Marcel van harte aan!”

  • Familie Pardoel   -

  Fam. Pardoel
 • Voor een betrouwbare en eerlijke makelaar ben je bij Makelaardij IJsselstein aan het juiste adres! Marcel vraagt absoluut niet de hoofdprijs, maar levert wel de kwaliteit van de hoofdprijs, en dan voor een betaalbare prijs. Wij hebben de openheid en integriteit van Marcel als enorm prettig ervaren. We hebben veel vragen gesteld tijdens het hele verkooptraject, omdat wij de strategie niet altijd begrepen. Altijd probeerde Marcel met veel geduld op een transparante manier zijn strategie uit te leggen. We hebben hem hierin vertrouwd en inderdaad is het hem gelukt ons huis in extreem korte tijd voor een mooie prijs te verkopen. Het voelde altijd okay op het moment dat Marcel de sleutel van ons huis beheerde en bezichtigingen leidde in ons huis. We zijn echt meer dan tevreden! Prettig is de persoonlijke benadering, doordat Marcel alleen werkt. Maatwerk dus! Soms merk je dat een secretaresse wordt gemist. 🙂 Maar al het positieve overtreft echt het ontbreken van een secretaresse! 🙂 We kunnen Makelaardij IJsselstein alleen maar aanbevelen!

  Een funda gebruiker
 • Met het volledige pakket van Makelaardij IJsselstein zijn we compleet ontzorgd! Er zijn prachtige foto's gemaakt door de fotografe / styliste. Daarover hebben we veel complimenten gekregen. Makelaardij IJsselstein/Marcel kent IJsselstein, de woningmarkt en de collega's heel goed. Marcel besteedt veel zorg aan de bezichtigingen en er is veel persoonlijke aandacht en communicatie. Goede verkoop en opruimtips! De communicatie via app is een fijne toevoeging. Marcel reageert snel en is via app altijd bereikbaar. Met het snelle verkoopresultaat zijn we zeer tevreden. We bevelen Marcel/Makelaardij IJsselstein van harte aan!  

  Dhr. Arend van Wijhe
 • Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het kontakt en begeleiding van de makelaar was erg goed. Ben vanaf het begin tot bij de notaris goed begeleid voor vragen altijd bereikbaar zeker als je alleen bent vind ik dat belangrijk. Ik kan hem van zeker aanbevelen bij a.s. kopers Ria de Kuyer

  Mevr. Ria de Kuijer
 • Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is een proactieve makelaar die snel reageert. Heeft kennis van de locale markt. Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

  Dhr. Patrick Kinds
 • Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is erg kundig en neemt de tijd voor jou als klant. Neemt erg veel uit handen, kent de lokale markt als geen ander en is erg toegankelijk. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Deskundigheid: 10, Lokale marktkennis: 10, Prijs / kwaliteit: 10, Service en begeleiding: 10

  Een funda gebruiker
 • Makelaardij IJsselstein is een prima makelaar, die flexibel is en snel reageert. Marcel geeft je een persoonlijke benadering en is uitermate deskundig. Zoek je een makelaar die echt met je meedenkt en snel reageert moet je bij Makelaardij IJsselstein zijn.

  Patrick Kinds
 • Lekker bezig, nog steeds blij met wat je voor ons hebt betekend. Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marcel is een goed meedenkende makelaar, zeer gemotiveerd en d.m.v. de groepsapp goed bereikbaar. Je moet bijna geluk hebben 😁 als hij je huis wil verkopen want Marcel werkt alleen en wil geen grote portefeuille omdat hij kwaliteit en aandacht aan zijn opdracht wil geven. Tel daarbij zijn tarief, beduidend lager dan de concurrentie, en je kunt eigenlijk van de perfecte makelaar spreken.

  Andre de Jong
 • Jaaaaa laatste keer JB3. Op naar een nieuw ‘thuis’. Bedankt voor alles Marcel

  Maaike Vd Snoek
 • Marcel heeft voor ons prima gewerkt. Deze makelaar mag als een voorbeeld gelden voor veel collega's. Betrokkenheid met de klant en zijn wensen. Communiceren doet Marcel duidelijk en overlegd steeds over de mogelijkheden en te nemen stappen. Extra bezichtiging geen probleem, Marcel doet het graag. Top makelaar met oog voor de klant. Super

  Ronald de Kuijer
 • Wat fijn dat het appartement nu verkocht is. wat heb je prima werk geleverd. Bedankt alvast voor al je inzet. We komen elkaar nog tegen bij de overdracht denk ik. Goed gedaan je bent voor iedereen aan te bevelen. Gr Loes Besseling

  Loes Besseling
 • Fijne makelaar. Hij geeft tips, denkt mee maar staat ook open voor onze mening. Zeker aan te bevelen. Korte lijntjes, geen groot kantoor waar je een nummer bent.

  Mevr. Bakker
 • Mijn huis door jou als zoet broodje in 9 dagen verkocht en boven de vraagprijs. Bij een "traditionele" makelaar had mij dat het dubbele gekost. En ik weet zeker niet met beter resultaat. Ik beveel Marcel van harte aan.

  André de Jong
 • Op maandag zagen wij ons droomhuis op Funda, hier moesten we sowieso gaan kijken. Na een afspraak maken wisten we dat we de vrijdag erop konden bezichtigen. Dinsdag toch maar even wat meer actie ondernemen door een makelaar te bellen voor ons eigen huis. Nog geen 15 minuten nadat hij terug was van vakantie nam Marcel (gelukkig) zijn telefoon op! Aankomende donderdag had hij gelijk tijd om onze woning te taxeren. Nog een nachtje erover geslapen, dit huis moest het toch wel worden. Weer Marcel gecontact: "Kan je vrijdag ook mee als aankoopmakelaar". Paste ook precies in zijn agenda. Erg goede, professionele en snelle service is wat wij hebben gekregen. De gehele maandagochtend heeft Marcel zijn stinkende best gedaan om de woning voor ons binnen te slepen. Wij konden met een gerust hart naar ons werk, om met snelle telefoontjes contact te houden met Marcel over het bieden en de aankoop. In de middag kwam het verlossende telefoontje: Het huis is voor jullie! Wauw, dat ging snel in 1 week tijd. Toen een plan de campagne voor de verkoop van onze eigen woning. Met een goed gevoel gaven wij de sleutel van onze woning af, om vervolgens zelf op vakantie te gaan en Marcel de bezichtigingen te laten doen. Weer hadden we korte lijntjes dmv telefonisch- en mailcontact. Dankzij het snelle schakelen en de goede service van Marcel hadden wij binnen 1 maand ons droomhuis gekocht en ons eigen huis verkocht.

  Manon van Vliet
 • Hele fijne makelaar die meedenkt. Heeft hart voor het vak en de mensen. Aan iedereen aan te bevelen!

  Mevr. Boonstra
 • We hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Hoewel we ons huis nu nog niet gaan verkopen, weten we je zeker te vinden als we een goede makelaar zoeken.

  Denise Schoonenberg
 • Ik vind nog steeds dat je een mooie klus hebt geklaard bij de verkoop van ons huis en ik zal je waar ik kan zeker aanbevelen.

  E. Lam
 • Bedankt voor de rondleiding en dat we ’s avonds mochten komen. Nog niet eerder heb ik me zo welkom gevoeld bij de bezichtiging van een woning.

  Succes!

  Bart-Jan F.

Flexibel in verkoop

Makelaardij IJsselstein heeft verschillende pakketten voor u samengesteld. De pakketten kunnen naar behoefte uitgebreid worden met losse diensten.
 • Totaalpakket
  'Zelfstandig Verkopen'
  895
  • Bovenstaande prijs is exclusief btw, inclusief btw €1.082,95
  • Opname / bevestigen
  • 'Te Koop' poster
  • Plaatsing Funda (3 maanden volledige plaatsing)
  • Doorgeven reacties / aanvragen
  • Aandachtspunten / afsprakenlijst onderhandelingen
  • Opmaken verkoopakte
  • Tijdens kantooruren telefonische bereikbaarheid
 • Totaalpakket
  'Samen Verkopen'
  1950
  • Bovenstaande prijs is exclusief btw, inclusief btw €2.359,50
  • Oriëntatie / opname / afstemming / bevestigen
  • Opstellen verkoopplan / waardebepaling
  • Verzorgen fotografie (20 foto's)
  • Opzet en presentatie Facebook
  • 'Te Koop' poster
  • Brochure Basis (PDF)
  • Plaatsing Funda (3 maanden volledige plaatsing)
  • Alle onderhandelingen
  • Verzorgen traject na overeenkomst
  • Altijd telefonische bereikbaarheid

Losse services

Makelaardij IJsselstein biedt naast samengestelde pakketten zijn services als losse producten aan. Deze producten kunt u op deze pagina vinden, onderverdeeld in verschillende categorieën.

Algemeen

Fotografie en plattegrond

Brochure

Social Media

‘Te Koop’ bord en poster

Afronding

Start typing and press Enter to search