Aankoopmakelaar IJsselstein

Een woning aankopen in IJsselstein zonder hulp? u houdt wel van een gok(je)!

Wat spannend, u gaat een nieuw thuis tegemoet. Helaas komen daar een hoop kosten bij kijken, maar gelukkig maakt uw nieuwe stek een hoop goed. Maar een makelaar die veel te veel vraagt voor ondersteuning in de aankoop past hier niet bij. Veel kopers kampen met problemen op dit gebied: ze willen niet te veel betalen voor een makelaar die hen niet serieus neemt of die met allerlei extra voorwaarden werkt.

DAN MAAR ZONDER MAKELAAR?

Toch is het kopen zonder makelaar ook geen perfecte oplossing: u mist een hoop deskundige ondersteuning die u van advies voorziet en de administratieve rompslomp voor zijn rekening neemt. De juiste makelaar wijst u op verborgen gebreken en onverwachte kosten. Ook versterk ik uw onderhandelingspositie: ik maak strategischere keuzes doordat ik minder emotioneel betrokken ben. Hierdoor bent u niet overgeleverd aan de verkopers en de verkoop-makelaar.

GOEDKOPE AANKOOPMAKELAAR IJSSELSTEIN

Er zitten dus een hoop voordelen aan een aankoopmakelaar. Maar u zit nog steeds met de kosten. Hier heeft Makelaardij IJsselstein de oplossing. U krijgt bij Makelaardij IJsselstein een professionele aankoopmakelaar voor een scherp tarief.

HOE KAN DAT NOU?

Makelaardij IJsselstein biedt u vooral veel vrijheid. Wilt u een totaalpakket van diensten, of wilt u slechts hulp op sommige gebieden? Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen doen terwijl ik voor u de onderhandelingen voer. U kunt wel altijd rekenen op de back-up van Makelaardij IJsselstein: zou u de bezichtigingen eigenlijk alleen doen, maar heeft u toch nog twijfels of advies nodig over de bouwkundige staat? Geen probleem! Makelaardij IJsselstein is er altijd als extra vangnet en gaat graag alsnog met u mee.

DE OPLOSSING

Wilt u professionele begeleiding maar niet de hoofdprijs betalen? Deskundig advies over uw toekomstige stek, maar geen nachten wakker liggen over de kosten? Makelaardij IJsselstein is de oplossing. In een vrijblijvend gesprek vertel ik u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

 • Wij willen je bedanken voor je ondersteuning met de aan- en verkoop van het huis.

  De betrokkenheid en persoonlijke benadering hebben wij erg gewaardeerd!

  Bedankt voor je enthousiasme en heel veel succes met je onderneming!

  Niels en Mandy
 • Heel erg bedankt voor al je hulp!

  (En voor het gebak natuurlijk ;-))

  Nadine
 • Die laatste € 1.000,- hadden we er zelf niet meer af kunnen kletsen.

  Maakt toch dat we “gratis” van jouw diensten gebruik konden maken, top!

  M. van Oord
 • Lieve Marcel, Nogmaals vele malen dank voor de super goede begeleiding! Ondanks dat je de makelaar van de verkopende partij was, heb je ons super begeleid. We konden altijd bellen en met vragen bij jou terecht. Je hebt ons super geholpen bij het kopen van ons eerste huis! Liefs, Max en Daphne

  Daphne van Zoelen
 • We hebben goede ervaringen met Makelaardij IJsselstein! De geboden diensten zijn flexibel en dit past helemaal bij ons. Ook zijn de kosten voor de verkoop van een huis in verhouding met andere makelaars laag. Kortom, het is zeker de moeite om deze makelaar in je overweging mee te nemen.

  Sheila van Hengstum

Het totaalpakket

Makelaardij IJsselstein heeft een totaalpakket samengesteld voor starters.
 • Totaalpakket voor Starters
  900
  • Bovenstaande prijs is exclusief btw, inclusief btw €1.089,-
  • Oriëntatie/afstemming/bevestiging
  • Deelnemen bezichtiging / waardebepaling
  • Alle onderhandelingen
  • Verzorgen traject na overeenkomst
  • Begeleiden oplevering/notaris
  • Altijd back-up van Makelaardij IJsselstein

Losse services

Makelaardij IJsselstein biedt naast samengestelde pakketten zijn services als losse producten aan. Deze producten kunt u op deze pagina vinden, onderverdeeld in verschillende categorieën.

Algemeen

Bouwkundige Keuring en Taxatie

Afronding

Start typing and press Enter to search