Aankoopmakelaar IJsselstein

Een woning aankopen in IJsselstein zonder hulp? u houdt wel van een gok(je)!

Wat spannend, u gaat een nieuw thuis tegemoet. Helaas komen daar een hoop kosten bij kijken, maar gelukkig maakt uw nieuwe stek een hoop goed. Maar een makelaar die veel te veel vraagt voor ondersteuning in de aankoop past hier niet bij. Veel kopers kampen met problemen op dit gebied: ze willen niet te veel betalen voor een makelaar die hen niet serieus neemt of die met allerlei extra voorwaarden werkt.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GOEDKOPE AANKOOPMAKELAAR IJSSELSTEIN

Er zitten dus een hoop voordelen aan een aankoopmakelaar. Maar u zit nog steeds met de kosten. Hier heeft Makelaardij IJsselstein de oplossing. U krijgt bij Makelaardij IJsselstein een professionele aankoopmakelaar voor een scherp tarief.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Bedankt voor je goede zorgen met de aankoop van mijn nieuwe woning Marcel!
  Henriette Das
 • Recent hebben wij een huis gekocht onder begeleiding van Marcel. Hij is deskundig en voert zijn werk uit met veel plezier en vrolijkheid. Er zijn korte lijntjes en Marcel reageert vrijwel altijd direct. Ook in het weekend en 's avonds staat hij voor je klaar. Kortom zijn wij meer dan tevreden en kunnen wij hem bij iedereen aanbevelen!

  Niekvano
 • Marcel is een topper, deskundig en begeleid je uitstekend.

  Rob van Schaik
 • Het kontakt en begeleiding van de makelaar was erg goed. Ben vanaf het begin tot bij de notaris goed begeleid voor vragen altijd bereikbaar zeker als je alleen bent vind ik dat belangrijk. Ik kan hem van zeker aanbevelen bij a.s. kopers

  Ria de Kuyer
 • Op maandag zagen wij ons droomhuis op Funda, hier moesten we sowieso gaan kijken. Na een afspraak maken wisten we dat we de vrijdag erop konden bezichtigen. Dinsdag toch maar even wat meer actie ondernemen door een makelaar te bellen voor ons eigen huis. Nog geen 15 minuten nadat hij terug was van vakantie nam Marcel (gelukkig) zijn telefoon op! Aankomende donderdag had hij gelijk tijd om onze woning te taxeren. Nog een nachtje erover geslapen, dit huis moest het toch wel worden. Weer Marcel gecontact: "Kan je vrijdag ook mee als aankoopmakelaar". Paste ook precies in zijn agenda. Erg goede, professionele en snelle service is wat wij hebben gekregen. De gehele maandagochtend heeft Marcel zijn stinkende best gedaan om de woning voor ons binnen te slepen. Wij konden met een gerust hart naar ons werk, om met snelle telefoontjes contact te houden met Marcel over het bieden en de aankoop. In de middag kwam het verlossende telefoontje: Het huis is voor jullie! Wauw, dat ging snel in 1 week tijd. Toen een plan de campagne voor de verkoop van onze eigen woning. Met een goed gevoel gaven wij de sleutel van onze woning af, om vervolgens zelf op vakantie te gaan en Marcel de bezichtigingen te laten doen. Weer hadden we korte lijntjes dmv telefonisch- en mailcontact. Dankzij het snelle schakelen en de goede service van Marcel hadden wij binnen 1 maand ons droomhuis gekocht en ons eigen huis verkocht.

  Manon van Vliet
 • We hebben goede ervaringen met Makelaardij IJsselstein! De geboden diensten zijn flexibel en dit past helemaal bij ons. Ook zijn de kosten voor de verkoop van een huis in verhouding met andere makelaars laag. Kortom, het is zeker de moeite om deze makelaar in je overweging mee te nemen.

  Sheila van Hengstum
 • Lieve Marcel, Nogmaals vele malen dank voor de super goede begeleiding! Ondanks dat je de makelaar van de verkopende partij was, heb je ons super begeleid. We konden altijd bellen en met vragen bij jou terecht. Je hebt ons super geholpen bij het kopen van ons eerste huis! Liefs, Max en Daphne

  Daphne van Zoelen
 • Die laatste € 1.000,- hadden we er zelf niet meer af kunnen kletsen.

  Maakt toch dat we “gratis” van jouw diensten gebruik konden maken, top!

  M. van Oord
 • Heel erg bedankt voor al je hulp!

  (En voor het gebak natuurlijk ;-))

  Nadine
 • Wij willen je bedanken voor je ondersteuning met de aan- en verkoop van het huis.

  De betrokkenheid en persoonlijke benadering hebben wij erg gewaardeerd!

  Bedankt voor je enthousiasme en heel veel succes met je onderneming!

  Niels en Mandy

Totaalpakket “Aankoop woning”

Makelaardij IJsselstein heeft een totaalpakket samengesteld voor woningzoekende.

Excl. BTW: € 1.395,00  /  Incl. BTW: € 1.687,95

 • Oriëntatie/afstemming/bevestiging
 • Waardebepaling en voorbespreking / begeleiden bezichtiging
 • Onderhandelingen (per “ronde”)
 • Verzorgen traject na overeenkomst
 • Organiseren Bouwkundige keuring
 • Organiseren taxatie
 • Controle, uitleg en begeleiding koopovereenkomst
 • Evt. Bezoek notaris

Losse services

Makelaardij IJsselstein biedt naast samengestelde pakketten zijn services als losse producten aan. Deze producten kunt u op deze pagina vinden, onderverdeeld in verschillende categorieën.

Algemeen

Bouwkundige Keuring en Taxatie

Afronding

Start typing and press Enter to search