Aandacht voor de aankoop van uw nieuwe woning - Makelaardij IJsselstein

Aankoopmakelaar IJsselstein

Een woning aankopen in IJsselstein zonder hulp? u houdt wel van een gok(je)!

Wat spannend, u gaat een nieuw thuis tegemoet. Helaas komen daar een hoop kosten bij kijken, maar gelukkig maakt uw nieuwe stek een hoop goed. Maar een makelaar die veel te veel vraagt voor ondersteuning in de aankoop past hier niet bij. Veel kopers kampen met problemen op dit gebied: ze willen niet te veel betalen voor een makelaar die hen niet serieus neemt of die met allerlei extra voorwaarden werkt.

DAN MAAR ZONDER MAKELAAR?

Toch is het kopen zonder makelaar ook geen perfecte oplossing: u mist een hoop deskundige ondersteuning die u van advies voorziet en de administratieve rompslomp voor zijn rekening neemt. De juiste makelaar wijst u op verborgen gebreken en onverwachte kosten. Ook versterk ik uw onderhandelingspositie: ik maak strategischere keuzes doordat ik minder emotioneel betrokken ben. Hierdoor bent u niet overgeleverd aan de verkopers en de verkoop-makelaar.

GOEDKOPE AANKOOPMAKELAAR IJSSELSTEIN

Er zitten dus een hoop voordelen aan een aankoopmakelaar. Maar u zit nog steeds met de kosten. Hier heeft Makelaardij IJsselstein de oplossing. U krijgt bij Makelaardij IJsselstein een professionele aankoopmakelaar voor een scherp tarief.

HOE KAN DAT NOU?

Makelaardij IJsselstein biedt u vooral veel vrijheid. Wilt u een totaalpakket van diensten, of wilt u slechts hulp op sommige gebieden? Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen doen terwijl ik voor u de onderhandelingen voer. U kunt wel altijd rekenen op de back-up van Makelaardij IJsselstein: zou u de bezichtigingen eigenlijk alleen doen, maar heeft u toch nog twijfels of advies nodig over de bouwkundige staat? Geen probleem! Makelaardij IJsselstein is er altijd als extra vangnet en gaat graag alsnog met u mee.

DE OPLOSSING

Wilt u professionele begeleiding maar niet de hoofdprijs betalen? Deskundig advies over uw toekomstige stek, maar geen nachten wakker liggen over de kosten? Makelaardij IJsselstein is de oplossing. In een vrijblijvend gesprek vertel ik u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

 • Recent hebben wij een huis gekocht onder begeleiding van Marcel. Hij is deskundig en voert zijn werk uit met veel plezier en vrolijkheid. Er zijn korte lijntjes en Marcel reageert vrijwel altijd direct. Ook in het weekend en 's avonds staat hij voor je klaar. Kortom zijn wij meer dan tevreden en kunnen wij hem bij iedereen aanbevelen!

  Niekvano
 • Marcel is een topper, deskundig en begeleid je uitstekend.

  Rob van Schaik
 • Dankjewel Marcel voor de fantastische ondersteuning

  Sonja Verheijen
 • Het kontakt en begeleiding van de makelaar was erg goed. Ben vanaf het begin tot bij de notaris goed begeleid voor vragen altijd bereikbaar zeker als je alleen bent vind ik dat belangrijk. Ik kan hem van zeker aanbevelen bij a.s. kopers

  Ria de Kuyer
 • Op maandag zagen wij ons droomhuis op Funda, hier moesten we sowieso gaan kijken. Na een afspraak maken wisten we dat we de vrijdag erop konden bezichtigen. Dinsdag toch maar even wat meer actie ondernemen door een makelaar te bellen voor ons eigen huis. Nog geen 15 minuten nadat hij terug was van vakantie nam Marcel (gelukkig) zijn telefoon op! Aankomende donderdag had hij gelijk tijd om onze woning te taxeren. Nog een nachtje erover geslapen, dit huis moest het toch wel worden. Weer Marcel gecontact: "Kan je vrijdag ook mee als aankoopmakelaar". Paste ook precies in zijn agenda. Erg goede, professionele en snelle service is wat wij hebben gekregen. De gehele maandagochtend heeft Marcel zijn stinkende best gedaan om de woning voor ons binnen te slepen. Wij konden met een gerust hart naar ons werk, om met snelle telefoontjes contact te houden met Marcel over het bieden en de aankoop. In de middag kwam het verlossende telefoontje: Het huis is voor jullie! Wauw, dat ging snel in 1 week tijd. Toen een plan de campagne voor de verkoop van onze eigen woning. Met een goed gevoel gaven wij de sleutel van onze woning af, om vervolgens zelf op vakantie te gaan en Marcel de bezichtigingen te laten doen. Weer hadden we korte lijntjes dmv telefonisch- en mailcontact. Dankzij het snelle schakelen en de goede service van Marcel hadden wij binnen 1 maand ons droomhuis gekocht en ons eigen huis verkocht.

  Manon van Vliet
 • We hebben goede ervaringen met Makelaardij IJsselstein! De geboden diensten zijn flexibel en dit past helemaal bij ons. Ook zijn de kosten voor de verkoop van een huis in verhouding met andere makelaars laag. Kortom, het is zeker de moeite om deze makelaar in je overweging mee te nemen.

  Sheila van Hengstum
 • Lieve Marcel, Nogmaals vele malen dank voor de super goede begeleiding! Ondanks dat je de makelaar van de verkopende partij was, heb je ons super begeleid. We konden altijd bellen en met vragen bij jou terecht. Je hebt ons super geholpen bij het kopen van ons eerste huis! Liefs, Max en Daphne

  Daphne van Zoelen
 • Die laatste € 1.000,- hadden we er zelf niet meer af kunnen kletsen.

  Maakt toch dat we “gratis” van jouw diensten gebruik konden maken, top!

  M. van Oord
 • Heel erg bedankt voor al je hulp!

  (En voor het gebak natuurlijk ;-))

  Nadine
 • Wij willen je bedanken voor je ondersteuning met de aan- en verkoop van het huis.

  De betrokkenheid en persoonlijke benadering hebben wij erg gewaardeerd!

  Bedankt voor je enthousiasme en heel veel succes met je onderneming!

  Niels en Mandy

Totaalpakket Aankoop Woning

Makelaardij IJsselstein heeft een totaalpakket samengesteld voor woningzoekende.
 • Totaalpakket Aankoop Woning
  1225,00
  • Bovenstaande prijs is exclusief btw, inclusief btw € 1.482,25
  • Oriëntatie/afstemming/bevestiging
  • Deelnemen bezichtiging / waardebepaling
  • Alle onderhandelingen
  • Verzorgen traject na overeenkomst
  • Begeleiden oplevering/notaris
  • Altijd back-up van Makelaardij IJsselstein

Verkort pakket –
Helpende hand

Makelaardij IJsselstein heeft ook een kleiner pakket voor degene die enkel ondersteuning zoeken bij hun aankoop.
 • Verkort pakket - Helpende hand
  477,95
  • Bovenstaande prijs is exclusief btw, inclusief btw € 578,32
  • Waardebepaling bezochte woning (Ook los te bestellen)
  • Alle onderhandelingen
  • Begeleiding traject t/m tekenen

Losse services

Makelaardij IJsselstein biedt naast samengestelde pakketten zijn services als losse producten aan. Deze producten kunt u op deze pagina vinden, onderverdeeld in verschillende categorieën.

Algemeen

Bouwkundige Keuring en Taxatie

Afronding

Start typing and press Enter to search