Herenstraat 30, Nieuwegein

Reageer direct op deze woning:
te-koop-herenstraat-30-img_1500
Woon­oppervlakte
172 m2
Perceel­oppervlakte
215 m2
Aantal kamers
5 kamers
Vraagprijs
€799.000
Energielabel
D

Omschrijving

EEN UNIEKE KANS: WERKRUIMTE TRANSFORMEREN TOT WOONPAREL.

Dit statige herenhuis heeft oorspronkelijk als bedrijfsruimte gediend, maar de toekomst is aan u. Wilt u deze begane grond behouden als werkruimte, het pand splitsen voor dubbele bewoning of wilt u het volledig omtoveren tot één prachtige woonruimte? De keuze is aan u. De mogelijkheden zijn grenzeloos, en één ding is zeker: de schitterende stadstuin zal volledig tot zijn recht komen. DIT RUIME PAND BIEDT ALLE RUIMTE VOOR UW WOONWENSEN.

EEN OASE VAN RUIMTE EN COMFORT

Terwijl de zon langzaam ondergaat, betreedt u het herenhuis via de ruime, comfortabele trap naar de eerste verdieping. Een overloop met een sfeervol balkon leidt u naar de woonkamer. De voor- en achterkamer vloeien naadloos in elkaar over, gescheiden door natuurlijke elementen. Geniet van de knusheid bij de allesbrander of laat de frisse lucht binnenkomen via de balkondeuren terwijl u uitkijkt over het pittoreske dorpsgezicht.

EEN KEUKEN VOL KARAKTER

De keuken aan de voorzijde straalt een uniek karakter uit dat de levendigheid van het huis weerspiegelt. Een eerste slaapkamer, een toilet en extra bergruimte completeren deze verdieping, voordat u de trap naar de tweede verdieping neemt.

Deze bestaat uit twee slaapkamers (waarvan één met openslaande deuren naar het platte dak) en een badkamer waarin de nostalgische details weer goed vertegenwoordigd zijn.

Via een losse trap bereiken we de zolder. Het dak is recent onderhouden dus ook hier geen vervelende verrassingen.

EEN VERBORGEN TUIN-JUWEEL

En dan, weer beneden, betreedt u de weelderige tuin. Een oase van groen, afgeschermd en onder de beschutting van de kerktoren. Hier kunt u genieten van lange, warme zomeravonden met een romantisch tintje. De tuin is niet alleen een heerlijk plekje om tot rust te komen, maar herbergt ook een stuk geschiedenis: Molenkruiers, Napoleon en Kasteelhuizen – Tijdens uw bezoek vertellen we er graag meer over.

VAN WERKRUIMTE NAAR WOONRUIMTE

EEN HISTORISCH HERENHUIS MET MOGELIJKHEDEN

Bent u klaar om dit unieke herenhuis met eigen ogen te ervaren? Te zien hoe uw dromen op deze geweldige locatie eindelijk uit zullen komen? Wij nodigen u uit om deze bijzondere woonplek te ontdekken. Neem contact op via telefoon of e-mail en maak een afspraak voor een bezichtiging. Uw nieuwe woonavontuur begint hier.

Downloads

Wordt dit jouw nieuwe huis?

Maak een afspraak om te bezichtigen. Ik vertel je graag meer over het huis en beantwoordt al je vragen. Neem contact op!

house1
Is het slim om mijn huis nu te verkopen?
Krijg direct advies op basis van:
  • Jouw situatie en woonwensen
  • Regionale ontwikkelingen
  • Actuele rentestand