Woning te Koop: Haanderik 52, IJsselstein - Makelaardij IJsselstein

Woning te Koop: Haanderik 52, IJsselstein

Op zoek naar een ruime gezinswoning met veel licht op een uniek plekje in IJsselstein? Dan is dit stekkie zeker het bekijken waard! Op de rand van achterveld en de Eiterse waard vind je, aan het einde van een rustige en autoluwe straat, deze heerlijke woning. In het speeltuintje tegenover het huis kunnen kinderen vrij en veilig spelen (terwijl jij ze vanuit de keuken perfect in de gaten kunt houden). Op het pleintje waar het huis onderdeel van is komen namelijk geen auto’s. Parkeren kan gelijk om de hoek. Daarnaast ben je ook nog eens razendsnel in het historische centrum van IJsselstein. Daar geniet je van een drankje op een van de vele terrassen, eet je een heerlijke maaltijd of doe je op je gemak boodschappen.

  
De hele benedenverdieping is in 2011 gerenoveerd. Een nieuwe keuken, gestucte muren en een strak plafond: je hoeft hier niets meer aan te doen. In de keuken kan iedere chef zich uitleven. Het fornuis met zes pitten én het ruime werkblad leent zich uitstekend om uitgebreid te kokkerellen. De woonkamer ziet eruit als nieuw, hier hoeft dan ook niets aan te gebeuren. Een likje verf in jouw favoriete kleur misschien, maar dat is het dan ook wel! De uitbouw beschikt over twee ramen in het dak, waardoor er extra veel licht naar binnen valt. ‘s Zomers sla je de openslaande deuren open en geniet je heerlijk van je groene tuin. Er is veel ruimte, zowel voor als achter het huis, om te relaxen, te borrelen of een boek te lezen in de zon. Je fiets plaats je makkelijk in de berging aan de voorkant. Deze ruime berging beschikt ook nog eens over een zolder, dus de spullen die je weinig nodig hebt kun je hier prima kwijt.

 
Boven aan de trap vind je drie slaapkamers, waarvan twee ruime, en een badkamer. Ga je nog een verdieping omhoog, dan vind je weer twee slaapkamers. Dankzij de dwarskap zijn dit twee zeer ruime slaapkamers met veel licht. Tussen de slaapkamers in bevindt zich een technische ruimte met plaats voor wasmachine/droger, diverse opbergkasten en een zoldertje. De bovenverdiepingen zien er netjes uit, en als de kamers verdeeld zijn kunnen hier ook de puntjes op de “i” gezet worden. Zelfs een tweede badkamer op de bovenste verdieping hoort tot de mogelijkheden. De huidige bewoners hebben altijd met veel liefde in dit huis gewoond. Nu zijn ze toe aan een nieuw avontuur. Met de kinderen net uit huis is het voor hen het perfecte moment om hun stulpje aan een nieuw, jong gezin toe te vertrouwen!

  brochure-haanderik-52-gecomprimeerd

De vraagprijs is € 359.000,-
Oplevering in overleg, voorkeur voor 1e week augustus.

Start typing and press Enter to search