Van Houtenstraat 2, IJsselstein te Koop bij Makelaardij IJsselstein. - Makelaardij IJsselstein

Van Houtenstraat 2, IJsselstein te Koop bij Makelaardij IJsselstein.

Op zoek naar een ruime eengezins-woning met veel licht op een prima plekje in IJsselstein? Dan is dit stekkie zeker het bekijken waard! Op een hoek in het Staatse te Zenderpark vind je, aan het einde van een rustige en autoluwe straat, deze heerlijke woning.
Parkeren kan gelijk voor de deur of naast het huis (waar een ruime plek bijna altijd beschikbaar is) en in de verschillende speeltuinen kunnen kinderen vrij en veilig spelen.
Daarnaast ben je ook nog eens razendsnel in het historische centrum van IJsselstein. Daar geniet je van een drankje op een van de vele terrassen, eet je een heerlijke maaltijd of doe je op je gemak boodschappen.

 

De benedenverdieping is met een schuifpui lekker licht, terwijl de open haard op donkere dagen voor een knusse sfeer zorgt.
3 tree-tjes halverwege de kamer delen de ruimte op in een zitgedeelte en een woonkeuken. Terwijl je een heerlijke maaltijd kookt, houd je door het kleine hoogteverschil en de speelse indeling altijd contact met je gasten.

 

  

‘s Zomers schuif je de pui open en geniet je heerlijk van je groene tuin. Er is veel ruimte, zowel naast als achter het huis, om te relaxen, te borrelen of een boek te lezen in de zon of schaduw. Je kunt zelf kiezen!

  

Boven aan de trap vind je twee flinke slaapkamers, waarvan één wel heel ruim, en een badkamer met wastafel, 2etoilet en een ligbad met douchegelegenheid. Over relaxen gesproken.

 
Ga je nog een verdieping omhoog, dan kom je via een zeer praktische overloop in nog een royale, lichte slaapkamer. Een technische ruimte met aansluitingen voor de was-/droogcombinatie, de vernieuwede CV-ketel en de mechanische ventilatie.
Bovendien hebben we hier nog een verrassing: toegang tot een echt heel ruime berging.
Deze vertrekken zijn zo gebouwd dat de buren inmiddels bewezen hebben dat hier met een dakkapel een extra kamer te maken is.

  

  brochure-downloaden

Alle onderhoud is altijd prima verzorgd, dus hier kunt u probleemloos komen wonen.
Als de kamers verdeeld zijn kunnen hier ook de puntjes op de “i” gezet worden.
De huidige bewoonster heeft hier al bijna 20 jaar met veel liefde gewoond.
Nu is ze toe aan een nieuw avontuur en daarmee is het perfecte moment gekomen om dit stulpje aan een nieuw, jong gezin toe te vertrouwen!

De vraagprijs is € 355.000,-
Oplevering in overleg, voorkeur voor begin december.

Start typing and press Enter to search