Praagsingel 456, IJsselstein - Makelaardij IJsselstein

Praagsingel 456, IJsselstein

Op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning in “het Hart” ? Op loopafstand van het historisch centrum van IJsselstein komt in de wijk Zenderpark een heerlijk huis te koop. Het gaat om een tussenwoning met 113 m2 woonoppervlakte. Het ligt op steenworp afstand van verschillende basisscholen, winkelgebied en openbaar vervoer. Kinderen kunnen lopend naar school, boodschappen zijn razendsnel gehaald en het historisch centrum is slechts een klein ritje op de fiets weg. 
 
De woning zelf is gebouwd in 2000. Zoals veel woningen in Zenderpark is de woning recht opgetrokken, wat zorgt voor veel functionele woonruimte. 
 
De woning heeft 4 slaapkamers en een badkamer die van alle luxe is voorzien. Een heerlijk ligbad zorgt voor de nodige ontspanning. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. 
 
De isolatie is erg goed en de woning is perfect onderhouden. Een grote verbouwing is niet nodig: met een likje verf kunt u dit huis dus al omtoveren in uw thuis. 
De tuin is niet heel groot, maar gelukkig kun je heerlijk barbecueën of borrelen op het dakterras! Gezellig met vrienden of het gezin de zomer beleven vanaf het dak, hoe leuk is dat? Het uitzicht over IJsselstein en jullie nieuwe wijk is hier vandaan prachtig, met in december eerste rij zicht op de Grootste Kerstboom! 
   

Start typing and press Enter to search