Pelgrimsweg 84 Te Koop bij Makelaardij IJsselstein. - Makelaardij IJsselstein

Pelgrimsweg 84 Te Koop bij Makelaardij IJsselstein.

Een gelukkig leven begint met een huis dat volledig aan je wensen voldoet. Deze eengezinswoning aan de levendige Pelgrimsweg is daar voor velen een perfect voorbeeld van. Gelegen in een ongekend populaire wijk is dit voor vele gezinnen de ideale optie om in de nabije toekomst naartoe te verhuizen. Je bevindt je dan de komende jaren op een ideale locatie voor zowel een kind als ook een volwassene. Niets is toch fijner dan een plekje voor jezelf dat al helemaal af is?

Bedenk eens hoe lekker er gekookt kan worden in dit huis met een groot gasfornuis en een dubbele oven. En hoe sfeervol is een Amerikaanse eiken vloer?

Bovendien beschik je boven in deze badkamer over vloerverwarming, een regendouche en een ligbad. Gecombineerd met de goede lichtinval zijn daarmee de belangrijkste ingrediënten aanwezig om hier je leven gelukkig voort te zetten.

Behoefte aan een slaapkamer, een werkkamer of een andere manier om een grote ruimte te gebruiken? Dan kun je heel gemakkelijk de zolder naar wens omtoveren.

De binnenkant van deze woning is daarmee helemaal op orde. Maar ook qua locatie zit je op de Pelgrimsweg helemaal goed. Deze straat is namelijk gelegen in het aantrekkelijke Achterveld, de meest populaire wijk van IJsselstein.

Je vindt de tram, het winkelcentrum en de karakteristieke binnenstad op loopafstand. Alles is daarmee gemakkelijk bereikbaar, zodat ook de dagelijkse boodschappen geen probleem vormen. Er is in de nabije omgeving van alles te doen, iets wat door veel jonge gezinnen als pluspunt wordt ervaren.

Bij het kiezen van de juiste woning gaat het natuurlijk niet alleen om de binnen- of buitenkant. Je bent op zoek naar een totaalpaatje, dat op alle fronten klopt. Deze eengezinswoning is van binnen piekfijn in orde en bevindt zich zoals gezegd ook nog op een ideale locatie. Zie je jezelf hier al wonen?

brochure-pelgrimsweg-84-hier-downloaden

Start typing and press Enter to search