Nico Steenbeekstraat 2, Te koop bij Makelaardij IJsselstein - Makelaardij IJsselstein

Nico Steenbeekstraat 2, Te koop bij Makelaardij IJsselstein

Welkom ‘op het eiland’ zoals deze straat door de bewoners trots genoemd wordt.
We bieden u hier een uitstekend verzorgde waterwoning waarin het relaxed wonen is, op steenworp afstand van alle voorzieningen.

Op de begane grond een sfeervolle woonkeuken met eetkamer waar bij thuiskomst alle verhalen vertelt zullen worden en de stress van je af valt.
De schuifpui open en zittend op het terras is het ontspannen aan het water en de wereld aan je voorbij zien trekken – het gaat hier allemaal gebeuren.


 

De ruime, lichte vide brengt ons op de eerste etage, waar de eiken houten vloer veel sfeer in de woonkamer brengt en we wederom toegang hebben tot een ca. 20m2 groot terras (met een extra breed zonnescherm), zodat we lekker van het avondzonnetje kunnen genieten.
De eerste slaapkamer komen we ook op dit niveau tegen. Keurig afgewerkt en gelegen op het oosten, waar de ochtendzon graag naar binnen schijnt.

Wanneer we naar de 2e verdieping gaan komen we de andere drie slaapkamers (allen tussen de 10 en 12 m2) tegen. Veel privacy en gescheiden door een nette badkamer waarin je op een koudere dag graag het bad vol zal laten lopen.

Behalve al dit genot is de woning ook nog eens heel praktisch en voorzien van veel extra’s.
Maar liefst 14 zonnepanelen leveren in deze dure tijd veel voordeel, de Nefit CW5 ketel heeft een optimaal vermogen en de WTW (warmte- terugwin-installatie) zorgt dat er zo min mogelijk van deze kostbare warmte verloren gaat.  Met de Quooker is er op een voordelige manier direct kokend water in de keuken beschikbaar.
Verder hebben we de keurig nette berging/ bijkeuken nog niet genoemd en ook willen we je de luxe van een eigen carport niet onthouden – Altijd plaats om te parkeren en nooit krabben op een koude wintermorgen.

Tot slot is de centrale ligging tussen voorzieningen zoals sportgelegenheden, scholen, tuincentrum, de historische binnenstad en ontsluitingswegen een goede pré.

Vraagprijs: € 530.000,-
Oplevering: Mei 2022.

brochure-hier-downloaden

Al met al reden genoeg om deze woning zelf te komen beleven.
Dat kan >> bel naar 06 469 252 94 en we maken een afspraak.

Graag tot ziens op de Nico Steenbeekstraat nr. 2

 

Start typing and press Enter to search