Makelaardij IJsselstein verkocht Wenckebachplantsoen 116, Nieuwegein

Dit prachtige 3-kamer appartement is perfect gelegen, op slechts een steenworp afstand van de voorzieningen die Cityplaza en het Makado-centrum te bieden hebben. Het appartement is keurig afgewerkt en biedt een comfortabele, gezellige woonomgeving en een leuk uitzicht met de middag- / avondzon op het balkon.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De keuken is recent vernieuwd en volledig uitgerust met moderne apparatuur. Het appartement is smaakvol ingericht en afgewerkt met goede materialen, waardoor het geheel een luxe uitstraling heeft.
 

De ligging van het appartement is zeer gunstig. Net als het Makado-winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen is Cityplaza, het bruisende winkelcentrum van Nieuwegein, op loopafstand bereikbaar. Hier vindt u een ruim aanbod aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook het openbaar vervoer is goed bereikbaar, waardoor u in ‘no-time’ in Utrecht of omgeving bent.
 brochure-hier-downloaden

– Gunstig gelegen nabij winkels, horeca en openbaar vervoer.
Hoe gemakkelijk wil je het hebben?
– Meer dan gezonde en actieve VvE, Maandelijkse bijdrage € 124 ( + €99 voorschot energiekosten)
Zekerheid en geen verborgen kosten.
– Ruime berging.
Gunstig gelegen, gemakkelijk bereikbaar..
– Keurig afgewerkt en goed onderhouden.
Recent zijn keuken en toilet vernieuwd en is de geiser vervangen.

– Vraagprijs 290.000
– Oplevering in overleg.

Kortom, dit is een unieke kans om te genieten van een comfortabele en luxe woonomgeving op een toplocatie in Nieuwegein.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om een bezichtiging in te plannen.
Contact met Makelaardij IJsselstein

De informatie op deze website en in de brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Makelaardij IJsselstein heeft de grootste zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden hier van. Toch kan zij niet garanderen dat de hier verstrekte informatie volledig, juist en actueel is.
Makelaardij IJsselstein wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de hier geboden informatie dan ook uitdrukkelijk van de hand.

 

Start typing and press Enter to search