Makelaardij IJsselstein verkocht Sl. van Alterenlaan 2, Lopik.

Leuke jaren ’30 woning te koop! Deze charmante 2-onder-1-kapwoning heeft nog verschillende originele kenmerken uit de jaren ‘30 en biedt de mogelijkheid het volledig naar eigen wensen aan te passen. Met een beetje liefde en aandacht kun je deze woning omtoveren tot jouw droomhuis.
Het straatbeeld is recentelijk verbeterd, de tuin vergroot en een lichte veranda geplaatst. Deze woning is de eerste blikvanger wanneer je aan komt rijden.
Een fijne bijkomstigheid is dat je een auto gemakkelijk kunt parkeren op de eigen oprit. Niet alleen erg plezierig, maar bijna een must wanneer je elektrisch wilt rijden.

Deze voormalige bakkerswinkel heeft een rijke geschiedenis en heeft nog steeds veel originele kenmerken uit de jaren ‘30. Zo beschikt de woning over brede dakgoten, gedetailleerde raamverdeling bij de entree en tussendeuren naar de achterkamer. Deze en andere originele details geven het huis veel karakter.
Vanuit de woonkamer kijkt je naar de Fuikenbrug en de kenmerkende Kastanje boom.

De achterkamer is zonnig, heeft openslaande deuren naar de achtertuin en biedt veel mogelijkheden. Je kunt deze ruimte gebruiken als kantoor, speelkamer, eetkamer of er een extra grote woonkeuken van maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het ook hier natuurlijk helemaal naar je eigen smaak inrichten.
Deze woning is heel gunstig gelegen in een rustige buurt en toch dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt. Je kunt genieten van rust, bent zo in het dorp terwijl je toch gemakkelijk de ‘grote weg’ op rijdt.

Dit is het perfecte huis voor iedereen die op zoek is naar een karakteristieke woning met veel potentieel. Maak snel een afspraak om deze jaren ’30 woning te bezichtigen en ontdek de mogelijkheden die het te bieden heeft!

Belangrijk:
– Karakteristieke uitstraling.
– Maar liefst 154m2 woonoppervlakte en een perceel van bijna 200m2.
– Veel groen in een plezierige woonomgeving.
– Auto-luwe straat.
– Parkeren op eigen grond.
– Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– Voorstel verdere isolatiemaatregelen aanwezig

– Vraagprijs 400.000
– Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en in de brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Makelaardij IJsselstein heeft de grootste zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden hier van. Toch kan zij niet garanderen dat de hier verstrekte informatie volledig, juist en actueel is.
Makelaardij IJsselstein wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de hier geboden informatie dan ook uitdrukkelijk van de hand.

Start typing and press Enter to search