Makelaardij IJsselstein heeft Gagarinhof 5, IJsselstein verkocht

Wat zoek jij in je nieuwe huis?

– Volop ruimte en minimaal 4 slaapkamers? Check !
– Veel lichtinval? Check!
– Gelegenheid je eigen stempel te drukken? Check!

Kom snel kijken op het Gagarinhof 5, want dit (en nog veel meer) krijg je in dit leuke huis. Loop maar even mee, dan laten we je alvast wat zien.
Gelijk bij binnenkomst wordt de ruimtelijkheid benadrukt door de lichtkoepel.
Waar gaan we heen, een geïsoleerde berging, verzorgd toilet of de ruime huiskamer? We kiezen voor de laatste en worden verrast door de royaal opgezette ruimte en de fijne lichtinval.

Aan de achterzijde brengt een royale schuifpui ons in de tuin met stenen berging en achterom. Volop groen en de hele dag genieten van de zon.

Aan de voorzijde een goede keuken waar je wellicht toch je eigen stempel op wilt drukken – de keuze is aan jou.

De trap op naar boven en we vinden twee, meer dan ruime, slaapkamers en een keurige badkamer. Allemaal heerlijke ruimtes om helemaal tot rust te komen.

Op zolder een eerste slaapkamer die je geheel naar eigen zin in kunt richten, er is al een begin voor je gemaakt door het behang te verwijderen. De laatste kamer is op de plek waar voorheen het dakterras zat, zoals bij meerdere huizen van deze opzet blijkt dit een prima keuze. En ook hier weer volop ruimte en licht, nu door de plaatsing van een dwarskap.

Dan hebben jullie een inkijkje gehad in een heerlijk huis, maar toch willen we ook de carport nog even noemen.
Altijd je eigen parkeerplek voor de deur, ’s winters niet meer krabben en de mogelijkheid om je auto op te laden met zelf opgewekte stroom. – helemaal van deze tijd toch? 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? – ik kan het me voorstellen.
Maak dan snel een afspraak en kom het met eigen ogen zien.

Start typing and press Enter to search