Makelaar IJsselstein verkoopt Boedapestlaan 60. - Makelaardij IJsselstein

Makelaar IJsselstein verkoopt Boedapestlaan 60.

Stel je voor: je koopt je eerste huis met je grote liefde. Tijd om een gezinnetje te stichten en een nestje te bouwen. Jullie kunnen niet wachten om de babykamer in te richten, er is alle ruimte voor een extra gezinslid. Dan blijken jullie in verwachting. Niet van één, maar van drie kindjes! Het gebeurde de verkopers van dit fijne huis in Zenderpark. En hoewel ze met heel veel liefde in dit prachtige stekkie hebben gewoond, wordt het nu toch wel erg krap. Met een beetje pijn in het hart verkopen ze dan ook dit heerlijke huis.

  

De buurt is er een uit duizenden, aldus de huidige eigenaren. Alleen al daarvoor moet je het doen! Een praatje, een handje helpen of in de zomer een keer een gezellige barbecue: in de Boedapestlaan kan het allemaal. De straat ligt in het hart van Zenderpark, een geliefde wijk in IJsselstein. De historische binnenstad bevindt zich aan de ene kant van de straat. Ook het podium, waar je ’s winters kunt schaatsen en zomers kunt feesten, ligt hier. Aan de andere kant ligt een sporthal, basisschool en diverse winkels. Ook voor medische voorzieningen kun je aan deze kant terecht.

  

Het huis is in goede staat, netjes onderhouden en vooral heel erg geliefd. De woonkamer is bijna 30 vierkante meter en is heerlijk licht. Boven zijn er van drie slaapkamers twee gemaakt. Eventueel zou dit natuurlijk weer terug naar drie kunnen! De keuken is modern en voorzien van alle gemakken. Een beetje kok kan hier prima uit de voeten!

  

De woning heeft een heerlijke zonnige tuin. Zomerse barbecues of avondjes lekker borrelen met vrienden: deze tuin is hier fantastisch voor. Daarnaast is het voor kinderen een heerlijke plek om te spelen. Voor de huidige bewoners is het gebrek aan ruimte de enige reden waarom ze dit heerlijke huis gaan verlaten. Ze verkopen het graag aan een koper die net zo blij wordt van deze plek als zij!
De vraagprijs is € 255.000,- en de oplevering staat gepland na de zomervakantie.
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze woning? Neem even contact op!

      

Start typing and press Enter to search