Kuyperstraat 72 te koop bij Makelaardij IJsselstein - Makelaardij IJsselstein

Kuyperstraat 72 te koop bij Makelaardij IJsselstein

Op zoek naar flink wat ruimte voor je gezin? Dan is dit een grote kans! Groot ja, want met zeven slaapkamers kun je hier heel wat kinderen, kennissen of logees kwijt!
In Zenderpark staat deze prachtige woning te koop. Ruim, maar toch knus. Licht, maar toch energiezuinig. Dankzij 18 zonnepanelen en een warmte-terug-win installatie is de rekening voor energie verrassend laag. En dat terwijl je zoveel mensen kwijt kunt! Niet alleen zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen voor- en achter de woning, er zijn aan de overkant van de straat onlangs twee laadpalen geplaatst. Voor mensen met een elektrische auto een ware uitkomst: laden voor de deur.
       

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een heel ruime badkamer, op de derde verdieping nog eens vier slaapkamers. Eén van de kamers wordt op dit moment gebruikt als kantoor, maar mocht het nodig zijn is dit ook een prima slaapkamer. Ook de derde verdieping is ontzettend licht dankzij de lichtkoepel in het dak. Deze is er met het plaatsen van de uitbouw in gemaakt en zorgt ervoor dat je altijd de lucht kunt zien.  De moderne badkamer beschikt over zowel een douche als een ligbad. Hier kun je na een lange dag heerlijk ontspannen!
     

De woonkamer is lekker licht dankzij de grote ramen aan de beide zijden van het huis en de 4 extra ramen in de zijgevel. In overeenstemming met de grote hoeveelheid slaapkamers is de woonkamer ook nog eens heerlijk ruim. De keuken is van alle gemakken voorzien en ligt tussen de woonkamer en het eetgedeelte in. Hierdoor blijf je bij allebei de ruimtes betrokken tijdens het koken. Je kunt lekker kletsen met je gasten of de kinderen in de gaten houden terwijl je heerlijke gerechten uit de pan tovert.
     brochure-kuyperstraat-72-downloaden

Het huis kijkt uit op een groenstrook en er is voldoende speelruimte in de buurt. De tuin van de woning ademt sfeer. Zomers dineren onder de karakteristieke blauweregen, terwijl de zon langzaam ondergaat… Klinkt als een droom toch?

Wat deze woning zo bijzonder maakt:
– Plezierige woonomgeving.
– Zeldzaam ruime woning.
– Benedenverdieping uitgebouwd voor een optimaal gebruik van de woonkeuken.
– Maar liefst 7 slaapkamers!
– Energielabel – A
– 18 zonnepanelen met solar-edge optimalisatie systeem.
– WTW (Warmte terugwin installatie)
– Voorzien van rolluiken.
– Berging van 11m2
– Ruime parkeer-gelegenheid.
– Speeltuintje achter op het plein.
– Speelveld om de hoek.
– Alle voorzieningen en het historisch centrum op een prettige loop-afstand.
– Vraagprijs € 450.000,-
– Oplevering in overleg, voorkeur is begin 2020.

Start typing and press Enter to search