Kasteellaan 149, IJsselstein – Verkocht door Makelaardij IJsselstein

Ben je opzoek naar een ruim woonhuis in de buurt van Utrecht? Zoek je een heerlijk huis in een kindvriendelijke buurt op loopafstand van het gezellige stadcentrum van IJsselstein? Wil je centraal wonen, dicht bij alle uitvalswegen, in het midden van Nederland? Dan is dit misschien je nieuwe thuis!

Deze karakteristieke twee-onder-een kap met oprit en garage ligt nabij een fijn park en op loopafstand van winkels en cultuur. De zonnige tuin is gericht op het zuiden en begrensd door schutting en garage.
Nieuwsgierig naar de binnenkant? Loop maar mee!

 Je komt binnen in een ruime hal die natuurlijk toegang geeft tot de woonkamer. Maar eerst een snelle blik in het kleine kamertje, dat hier alles behalve klein is en nog beschikt over een origineeglas-in-loodraam. De lichte, L-vormige woonkamer, waar lekker geleefd kan worden, biedt volop mogelijkheden aan inrichting.

  

De aangrenzende, afsluitbare keuken is licht en ruim en kijkt uit op de tuin. Ideaal om zo spelende kinderen in de gaten te kunnen houden en/of relaxed te kunnen koken met je eigen muziekje erbij.

   

Op de eerste verdieping vind je twee 2-persoonsslaapkamers, een 1-persoonsslaapkamer (of werkkamer) en een lichte badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Leuk detail is het kleine glas-in-lood raam en natuurlijk de toegang tot het dakterras.

     

Via een vaste trap loop je verder en bereik je de laatste woonlaag die begint met een ruime voorzolder. Hier bevinden zich de ketel en aansluitingen voor wasmachine en droger. De ruime, lichte slaapkamer heeft twee dakkappellen zodat je, bij het ontwaken, vanuit bed de zon kunt zien opkomen.

Weer beneden aangekomen loop je via de keuken de tuin in, precies in het nisje waar je al vroeg in het jaar lekker uit de wind in de zon kunt zitten. Luisterend naar de vogels die in het vele nabije groen er lustig op los fluiten. Lekker buiten eten, in je hangmat hangen of samen genieten onder de overkapping bij het vuur.

   

De laatste ruimte bij dit huis bevindt zich ook achter in de tuin, dat is namelijk nog een extra opslagruimte, voor bijvoorbeeld hout, tuingereedschap of je golftas.
De ruime garage is zowel toegankelijk vanuit de tuin als vanaf de oprit.

 

Heb jij altijd al gedroomd van een lekker woonhuis op een unieke locatie met mogelijkheden om er nog een eigen draai aan te geven?  – Dan is dit jouw kans om die droom uit te laten komen.

  brochure-download-hier

– Plezierige woonomgeving.
– Veel groen om de woning.
– Auto-luwe straat.
– Park om de hoek.
– Op de rand tussen Achterveld en Kasteelkwartier.
– Alle voorzieningen en het historisch centrum op een prettige loop-afstand.

– Oplevering in overleg.
– Vraagprijs: € 567.500,- kk.

Bel of mail me, dan maken we een afspraak zodat je zelf alles met eigen ogen kunt komen bekijken!

Start typing and press Enter to search