Jan Bijhouwerstraat 7 - Binnenkort te koop bij Makelaardij IJsselstein. - Makelaardij IJsselstein

Jan Bijhouwerstraat 7 – Binnenkort te koop bij Makelaardij IJsselstein.

Op zoek naar flink wat ruimte voor je gezin? Dan is dit een grote kans! Groot ja, want met een woonkamer van ruim 40m2, vijf slaap/-werkkamers, twee badkamers en een goed uitgeruste keuken kun je echt alle kanten op, zonder elkaar in de weg te lopen.In Zenderpark staat deze prachtige woning te koop. Ruim en helemaal gemoderniseerd. Nog maar enkele jaren geleden is de keuken verplaatst, zijn de wanden gestuct is er een tweede badkamer ingericht.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (waarvan een met een flink dakterras, welke ook nog eens gemakkelijk bij deze kamer te trekken is) een badkamer en een separaat toilet.
Op de tweede verdieping nog eens twee slaapkamers, hier beleef je een geweldig uitzicht over de buurt. Slapen, werken of een atelier – dat wordt moeilijk kiezen. Verder op deze verdieping een extra badkamer. De woning combineert ruimte met luxe.

De woonkamer is vergroot doordat de keuken verplaatst is en lekker licht dankzij de grote schuifpui.
Fijn als je veel slaapkamers hebt, maar ook in de woonkamer moet er genoeg ruimte zijn om met meerdere mensen relaxed te wonen. Hier kan het!
De keuken is modern en van alle gemakken voorzien.

Het huis ligt direct naast een groenstrook en er is voldoende speelruimte in de buurt. Het gefilterd zonlicht ademt sfeer in het verlengde van de woonkamer… Klinkt als een droom toch?

– Plezierige woonomgeving in het hart van Zenderpark
– Op loopafstand van historische binnenstad, de supermarkt en tramhalte.
– Nabij openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen
– Energielabel “B”.
– Oplevering in overleg, kan snel.

  • Vraagprijs € 435.000,


brochure-jb7-hier-downloaden

De informatie op deze website en in de brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Makelaardij IJsselstein heeft de grootste zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden hier van. Toch kan zij niet garanderen dat de hier verstrekte informatie volledig, juist en actueel is.
Makelaardij IJsselstein wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de hier geboden informatie dan ook uitdrukkelijk van de hand.

 

Start typing and press Enter to search