Jacob van Heemskerckstraat 11, IJsselstein - Makelaardij IJsselstein

Jacob van Heemskerckstraat 11, IJsselstein

Deze woning is inmiddels “verkocht”.

Zelden zag ik zo’n enthousiaste huiseigenaar als de bewoner van dit mooie appartement. Ik kan u dus vertellen waarom dit zo’n unieke plek is, maar hiervoor laat ik liever de huidige bewoner aan het woord!

‘Vier jaar geleden wilde ik terug naar IJsselstein en ging ik op zoek naar de perfecte plek. Ik heb een aantal appartementen bekeken, maar werd verliefd op de Jacob van Heemskerckstraat 11. De ligging is perfect, in een doodlopende straat en met uitkijk op de IJssel. Het is dus heerlijk rustig, maar door de fietsers en langsvarende bootjes is het nooit saai. Geweldig vind ik het licht en het feit dat je de hele dag zon hebt op het ruime balkon. Als ik daar zit voelt het, zelfs na vier jaar, als vakantie. De kabbelende IJssel, het groene tuintje tussen de gebouwen en de vriendelijke omgeving: je komt meteen tot rust. Het unieke hier is de kleinschalige opzet. Je deelt met zes appartementen een ingang, waardoor je gezichten kent en iedereen vriendelijk en relaxt met elkaar omgaat.

Wil je een drankje doen, boodschappen halen of lekker uit eten gaan, dan sta je binnen 5 minuten in het centrum. En met 10 minuten fietsen sta je op City Plaza in Nieuwegein. Dat raad ik de nieuwe bewoner dan ook zeker aan: ga op de fiets maar eens ontdekken wat er allemaal in de buurt zit! Het appartement komt vrij omdat wij inmiddels toe zijn aan een volgende stap. Maar ik ga het absoluut missen: de rust, het lekkere vakantiegevoel en het zonnige balkon.

Het appartement is 65 vierkante meter groot en komt uit het jaar 2000. Het is goed onderhouden en keurig opgeknapt. Er hoeft weinig tot niks aan te gebeuren: een likje verf om een eigen draai aan het geheel te geven en u kunt erin! Er ligt een mooie vloer in, er hangen prachtige panelen voor de ramen en de keuken en badkamer zien er keurig uit. Het balkon is ruim en heeft de hele dag zon. Mocht u liever de schaduw opzoeken: aan de andere kant van het appartement ligt nog een balkon, wat meer beschut ligt. Op loopafstand vindt u een splinternieuwe supermarkt (Plus en Aldi) en via het prachtige Jaagpad bent u zo in de historische binnenstad.

De vraagprijs voor deze geweldige stek is € 223.000,-

Meer weten over dit appartement of een bezichtiging plannen?
Neem even contact op: 06 469 252 94 of welkom@makelaardij-ijsselstein.nl

Start typing and press Enter to search