Vronesteijn 26, IJsselstein

Reageer direct op deze woning:
Makelaardij IJsselstein Vronesteijn 26 IJsselstein-02
Woon­oppervlakte
105 m2
Perceel­oppervlakte
125 m2
Aantal kamers
5 kamers
Vraagprijs
€425.000
Energielabel
B

Omschrijving

Klaar voor een woning die de deur opent naar nieuwe kansen? Deze KEURIG VERZORGDE TUSSENWONING is een droom die werkelijkheid wordt VOOR STARTERS EN DOORGROEIERS met een gezin. Hier vind je de perfecte balans tussen comfort, groen en ideale voorzieningen.

– **KEURIG VERZORGDE WONING:** Stap binnen in een woning waar zorg en liefde vanaf straalt. Breng je eigen accenten aan, zet je spullen neer en begin met genieten.
– **GROENE ACCENTEN:** De tuin is een groen paradijs waar zomer’s het zachtfruit wacht om geplukt te worden. Zonnepanelen op het dak en een sedumdak op de berging zorgen voor duurzaamheid en een extra groene touch.
– **IDEALE LIGGING:** Deze woning ligt centraal in Achterveld, omringd door scholen, een sporthal en andere voorzieningen, en toch de geborgenheid van een eigen plek.
– **COMFORT EN RUIMTE:** Met 4 slaapkamers heb je hier alle ruimte die je nodig hebt voor je groeiende gezin. ️
– **ZUIDGERICHTE TUIN:** De zon is je beste vriend in deze zuid-gerichte tuin. De hele dag geniet je hier van haar stralen, terwijl het zonnescherm je beschutting biedt wanneer het “te” wordt.

In deze woning is betrouwbaarheid het sleutelwoord. Al voor binnenkomst zie je de solide bouw die zo kenmerkend is voor deze wijk. Wanneer je dan ziet dat het goed onderhouden is, weet je dat je goed zit.

De woonkamer geeft veel licht en ruimte en laat zich ideaal inrichten voor gezellige avonden met je gezin of vrienden. Bijzonder detail is de entree aan de tuinkant waardoor warmte en kou niet verloren gaan bij binnenkomst. De open keuken is strak en modern. ️

De bovenverdieping herbergt 4 slaapkamers, allemaal ruim en licht. Hier creëer je je eigen oase van rust, waar dromen geboren worden. De badkamer is functioneel en uitgerust met een tweede toilet. ✨

De zuid-gerichte tuin is een groene oase. De geur van bloeiende planten en zachtfruit streelt je neus terwijl je ontspant op je terras. Zonnepanelen op het dak en een sedumdak op de berging zorgen voor duurzaamheid en een groen uitzicht. Een oase van rust, en toch ben je binnen enkele minuten in het bruisende stadsleven.

PRAKTISCH:
– In de karakteristieke binnenstad van IJsselstein ben je in een oogwenk.
– Een wandeling naar het winkelcentrum “Achterveld” of de tram duurt maar een enkele minuut en daarmee zijn het st. Antonius ziekenhuis, Cityplaza en de bruisende binnenstad van Utrecht ook binnen handbereik.
– Veel groen om de woning.
– Ruime achtertuin waar je de hele dag in de zon en in de schaduw kunt zitten.
– Duurzaam afgewerkte woning.
– CV-ketel uit 2023

Achterveld heeft veel te bieden en is niet voor niets de populairste wijk van IJsselstein. Hier voel je je thuis, omringd door een vriendelijke gemeenschap en alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Er zijn goede parkeervoorzieningen rondom de woning. En voor de kleintjes is er een speeltuin om de hoek, waar avonturen wachten. ️

Downloads

Wordt dit jouw nieuwe huis?

Maak een afspraak om te bezichtigen. Ik vertel je graag meer over het huis en beantwoordt al je vragen. Neem contact op!

house1
Is het slim om mijn huis nu te verkopen?
Krijg direct advies op basis van:
  • Jouw situatie en woonwensen
  • Regionale ontwikkelingen
  • Actuele rentestand