Hogebiezendijk 39 Te Koop bij Makelaardij IJsselstein.

Deze vrijstaande woning heeft nu echt voor iedereen wat aantrekkelijks in petto.
Een ruim perceel, veel groen en toch snel bij de voorzieningen, vrij uitzicht, een grote, geïsoleerde garage en zelfs ruimte voor de pony’s.
Op het randje van IJsselstein is nu het allemaal te koop.

Het woonhuis biedt vele functionele mogelijkheden:
Aan de ruime eettafel worden de mooiste herinneringen opgehaald en zittend om de open haard blijft het heerlijk om in de vlammen of naar de langskomende sporters te kijken.

We bieden een echte woonkeuken zoals het hoort bij het landelijk leven met een bijkeuken waar het bezoek door naar binnenkomt.

Dan wordt het kiezen – blijft u slapen op de begane grond (er is hier tenslotte ook een badkamer en toilet) en blijft u het huidige kantoor gebruiken (met uitzicht op het erf en de elektrische toegangshekken) of gaan we schuiven met de indeling – met de ruim 120m2 woonoppervlakte op de begane grond kan het hier allemaal.

De 60m2 op de verdieping biedt ook volop mogelijkheden. Nu zijn er hier 2 slaapkamers, een overloop, tussenhal, bergruimte met CV-opstelling en de 2e toiletgroep.

Over mogelijkheden gesproken: Het perceel is ruim 3.000m2 groot.
Een sierlijk aangelegde tuin met prieeltje, grasland met pony’s, volop parkeergelegenheid en een garage / schuur waar zowel vakman als doorgewinterde hobbyist zijn vingers bij aflikt.

Ruim 70m2 is geïsoleerd, verwarmd en nu ingericht als garage (de professionele brug is ter overname, maar zeker geen verplichting) een flinke overkapping en tenslotte nog bijna 30m2 aan berging.

– Vrije woonomgeving veel ruimte, licht en groen.
– Toch dicht bij uitvalswegen en voorzieningen.
– Perceel omvat zowel huisnummer ’37’ als ’39’
– Geïsoleerde en verwarmde garage voor vakman en/of hobby-klusser.

– Vraagprijs € 1.000.000,-
– Oplevering in overleg.

Uw droom kan eindelijk uitkomen!

Snel bellen dus voor een bezichtiging.

Start typing and press Enter to search