Amerikalaan 62 Te Koop bij Makelaardij IJsselstein. - Makelaardij IJsselstein

Amerikalaan 62 Te Koop bij Makelaardij IJsselstein.

Staat een licht, ruim en goed geïsoleerd huis met een niet alledaagse uitstraling hoog op uw verlanglijstje? Dan zult u zeker geïnteresseerd zijn in deze half vrijstaande kwadrant-woning.
Wanneer we daar dan nog bij vertellen dat de afwerking en onderhoud tip-top in orde zijn en de tuin zo’n 70m2 groter is dan vergelijkbare woningen, weet ik zeker dat ik u ga ontvangen voor een bezichtiging!

De ligging is al bijzonder: veel groen, boomgaardjes, speelweides en wandelpaadjes in de buurt. Terwijl ‘om de hoek’ de ontsluiting naar de rondweg, voorzieningen zoals winkels, dokter en scholen liggen.
Imposant is de toegang waarbij de bijzondere architectuur je toe lacht.
Parkeren op eigen terrein – het klinkt als een vanzelfsprekendheid.

Bij binnenkomst valt gelijk het hoge afwerkingsniveau op. Mooie deuren, een sfeervolle vloer en strak schilderwerk.
In de ‘eerste ronding’ ligt de keuken. Slechts 4 jaar geleden geplaats en voorzien van Siemens apparatuur en alle gemakken zoals een Quooker, inductie-kookplaat en een wijn-klimaatkast.

De andere ronding is voor de woonkamer. Ook hier volop glas en dus veel licht. Een gashaard voor de gezellige winteravonden en een nieuwe airco voor in de warme zomers.

Op de eerste verdieping 2 slaap-/ of kantoorkamers (de keuze is aan u), een zeer ruime master-bedroom, met luxe inbouwkast en ook hier een airco-unit.

Natuurlijk noemen we ook de badkamer. Heerlijk douchen of relaxen in bad, en alles net 4 jaar oud.

Nog een verdieping hoger komen we langs de stookruimte met een CW5-Remeha-ketel uit 2016 en een vernieuwde ventilatie-unit.

De slaapkamer die we vervolgens betreden is ook zeer ruim, lekker licht en behalve een fantastisch uitzicht bovendien een toegang tot het dakterras.

Bijna gaat de grootste kerstboom van Nederland weer schijnen – U zit 1e rang.

Doordat er extra grond aangekocht is, mogen we u een tuin aanbieden die ruim 70m2 groter is dan de vergelijkbare woning in deze buurt.

Net als de woning zelf is ook de tuin perfect onderhouden en gunstig gelegen zodat u de hele dag zon, of naar believen schaduw, heeft in de verschillende lounge-plekken.

 

– Plezierige woonomgeving met veel groen.

– Toch dicht bij uitvalswegen en voorzieningen.

– Middels het openbaar vervoer in ‘no-time’ naar bijv. Utrecht of het Antonius ziekenhuis.

– Historisch centrum op een prettige loop-/fietsafstand.

– Energielabel “B”.

– Oplevering maart 2022.

– Vraagprijs €720.000,-

brochure-hier-downloaden

U kunt niet wachten?

Ik begrijp het, bel 06-46925294 of stuur een mail naar welkom@makelaardij-ijsselstein.nl en we maken snel een afspraak.

Start typing and press Enter to search